Την ικανοποίησή του για την αγωνιστική παρουσία του Ολυμπιακού στο πρώτο ημίχρονο της αναμέτρησης με την Τβέντε εξέφρασε ο Μάρκο Σίλβα.

Ο Πορτογάλος τεχνικός σε δηλώσεις του στην κάμερα της Nova αμέσως μετά την λήξη του πρώτου φιλικού των ερυθρόλευκων επί ολλανδικού εδάφους απέναντι στην σαφώς πιο έτοιμη ομάδα της Evedivisie , στάθηκε στην διάθεση που έδειξαν οι ποδοσφαιριστές του.

Παράλληλα, δεν παρέλειψε να προαναγγείλει την πρώτη συμμετοχή του Άλφρεντ Φινμπόγκασον στο επόμενο φιλικό των νταμπλούχων Ελλάδας κόντρα στην Φέγενορντ.

Αναλυτικά είπε:

«Είμαστε πιο κοντά σ’ αυτό που θέλουμε. Στο δεύτερο ημίχρονο ήμασταν κουρασμένοι. Σίγουρα είμαστε κοντά σε αυτό που θέλαμε στο πρώτο ημίχρονο, αλλά θέλουμε ακόμη περισσότερα» ήταν το αρχικό σχόλιο του προπονητή του Θρύλου, για να προσθέσει:

«Οι ποδοσφαιριστές μας προσαρμόζονται σ’ αυτό που κάνουμε στις προπονήσεις. Είναι διαφορετική η προπόνησή μας. Για αυτό βάζουμε μεγαλύτερη ένταση στις προπονήσεις μας, ώστε να αποκτήσουμε μεγαλύτερη διάρκεια στην απόδοσή μας».

Ο Μάρκο Σίλβα επίσης, προανήγγειλε το ανεπίσημο ντεμπούτο του Άλφρεντ Φινμπόγασον στο επόμενο τεστ κόντρα στην Φέγενορντ:

«Πιθανότατα θα είναι η πρώτη του Φινμπόγκασον, ήταν λίγο κουρασμένος. Μάλλον το Σάββατο θα είναι μαζί μας. Ήταν δίκαια η νίκη. Ήμασταν σωστοί και οργανωμένοι στο πρώτο ημίχρονο. Παρουσιαστήκαμε κουρασμένοι στο δεύτερο ημίχρονο, αλλά σε γενικές γραμμές το αποτέλεσμα ήταν δίκαιο».

http://olympiacos-blog.blogspot.com/2015/07/blog-post_1763.html
 
Top