Στην τελική ευθεία οι δύο επίσημες μεταγραφικές επιδιώξεις του Ολυμπιακού, με την προσπάθεια των ερυθρόλευκων σε πλήρη εξέλιξη για την απόκτηση των Ερνάνι και Κάρλος Ζαμπράνο.

Οι ερυθρόλευκοι συνεχίζουν τις επαφές με την Πόρτο για τον Ερνάνι προκειμένου να βρεθεί χρυσή τομή για την οψιόν αγοράς του 24χρονου ακραίου επιθετικού. Στο Λιμάνι δεν επιβεβαιώνουν τα Πορτογαλικά δημοσιεύματα που κάνουν λόγο ότι έχουν «παγώσει» οι συζητήσεις, υποστηρίζοντας ότι οι διαπραγματεύσεις είναι σε καλό δρόμο και αισιοδοξόντας ότι θα καταφέρουν να πετύχουν το δανεισμό του Πορτογάλου εξτρέμ και να βάλουν μια ικανοποιητική ρήτρα για να αποκτήσουν σε ένα χρόνο τα δικαιώματά του.

Ο Κάρλος Ζαμπράνο αποτελεί τον πρώτο στόχο στην άμυνα και οι εξελίξεις στην υπόθεση του Περουβιανού αναμένονται άμεσα. Ο εκπρόσωπος του παίκτη θα έχει συζητήσεις με την Άιντραχτ για το μέλλον της συνεργασίας τους, με τον Ολυμπιακό να έχει μπει δυναμικά στη διεκδίκηση του 26χρονου στόπερ πληρώνοντας τη ρήτρα αποδέσμευσής του και δίνοντας περίπου 1,5 εκ. ευρώ το χρόνο για το συμβόλαιό του, όπως σας έχουμε ενημερώσει.

Από τον Ολυμπιακό τονίζεται ότι η μεταγραφική προσπάθεια ενίσχυσης της ομάδας έχει στραφεί σε αυτές τις δύο περιπτώσεις, με τον Ερνάνι και τον Ζαμπράνο να είναι οι παίκτες που έχει επιλέξει η ομάδα για τις θέσεις που αγωνίζονται και υπάρχει ανάγκη προσθήκης στο ρόστερ.

http://olympiacos-blog.blogspot.com/2015/07/blog-post_7002.html
 
Top