Επέστρεψαν τα... χαμόγελα στην Αρούκα μετά τη νίκη με 2-0 επί της Νασιονάλ Μαδέιρα.

Η αντίπαλος του Ολυμπιακού στο Europa League, όπως ήδη σας έχομε ενημερώσει, μπόρεσε να πετύχει την πρώτη νίκη για τη νέα σεζόν και αυτό, όπως ήταν φυσικό, χαροποίησε ιδιαίτερα και τον προπονητή της ομάδας, Λίτο Βιντιγκάλ.

Μάλιστα, ενώ έλεγε συνεχώς πως ο Ολυμπιακός είναι το φαβορί, τα δημοσιεύματα αναφέρουν πως ο τεχνικός της Αρούκα πιστεύει πλέον στην πρόκριση και πως έμεινε ευχαριστημένος αρκετά από μια τετράδα παικτών του στο ματς με τους νησιώτες.

Πρόκειται για τους Μαρλόν, Κριβελάρο, Βελάσκες και Ζεκίνια. Ο πρώτος ήταν πολύ κινητικός και βοήθησε τον καλό Κριβελάρο, που φανέρωσε για μια ακόμα φορά την ποιότητά του, ενώ όσον αφορά στον Βελάσκες, εκπλήρωσε καλά τον σκοπό του στο ντεμπούτο του τη φετινή σεζόν, τη στιγμή που ο Ζεκίνια ήταν κι αυτός καλός και βοήθησε τα μέγιστα, καθώς διαμόρφωσε το τελικό 2-0 επί της Νασιονάλ. Το πρώτο γκολ το είχε πετύχει ο Κριβελάρο.

Καλά στοιχεία έδειξαν λοιπόν αυτοί οι παίκτες και ικανοποίησαν τόσο πολύ τον Βιντιγκάλ, που δεν αποκλείεται να τους παρατάξει όλους στο "Γ. Καραϊσκάκης" την Πέμπτη στη ρεβάνς.

http://olympiacos-blog.blogspot.com/2016/08/blog-post_429.html
 
Top