Με ένα γάμο «υπερπαραγωγή» παντρεύτηκε στο Γεράνι, ο επιχειρηματίας Δημήτρης Κυπαρισσάκης την εκλεκτή της καρδιάς του Νάνσυ Τσιγαρά....




Ο ιδιοκτήτης των ζαχαροπλαστείων Max Perry σύμφωνα με το cretalive.gr οργάνωσε ένα πάρτι που κράτησε 4 μέρες και ξεκίνησε με ένα μεγάλο τραπέζι στο σπίτι του κουμπάρου του και επί χρόνια φίλου του, Νίκου Ζωιδάκη.
Φαγητό μουσική και κρητική φιλοξενία ήταν αρκετά για να περάσουν αξέχαστες στιγμές οι 150 καλεσμένοι μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες. Το βράδυ πριν το γάμο στο σπίτι του Νίκου Ζωιδάκη με τον χορό που κρατούσε «γερά» μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.
Την επόμενη βραδιά στο ξενοδοχείο Vantaris Palace που διέμεναν όλοι οι καλεσμένοι στήθηκε ένα τρικούβερτο κρητικό γλέντι με ψησταριές που έψηναν από νωρίς το απόγευμα ενώ χορευτές «παρέσυραν» στο χορό μικρούς και μεγάλους.
Η ώρα του γάμου έφτασε και ο γαμπρός περίμενε με αγωνία τη νύφη ντυμένος με ένα κοστούμι σε μπλε ανοιχτή απόχρωση ενώ η ανθοδέσμη κέρδισε τις εντυπώσεις.
Ο κουμπάρος Νίκος Ζωιδάκης και ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος δεν άφησαν στιγμή χωρίς να κανουν πειράγματα στο γαμπρό.
Τη νύφη συνόδευσε ο πατέρας της, μαζί με τον μικρό Αγάπιο.
Το ζευγάρι έλαμπε, από ευτυχία στα πρώτα κιόλας λεπτά που η νύφη πηρε στα χέρια της, την ανθοδέσμη.
Σε ένα υπέροχο εκκλησάκι της Παναγίας δίπλα από τη θάλασσα έγινε ο γάμος με τους καλεσμένους να απολαμβάνουν το άγριο τοπίο με τον άνεμο και τα κύματα να δίνουν τη δική τους πινελιά.
 
Top