Ο Ολυμπιακός θέλει πάση θυσία την πρόκριση στους ομίλους του Europa League, “παίζοντας” μεταξύ άλλων το μέλλον του και στο... Champions League.

Συγκεκριμένα ενόψει του νέου Champions League που πρόκειται να δημιουργήσει η UEFA, φέρεται να ετοιμάζεται από την ευρωπαϊκή ομοσπονδία μία βασική -και πολύ σημαντική- αλλαγή που έχει ιδιαίτερη βαρύτητα για τον Ολυμπιακό.

Οπως αναφέρει ο “Γαύρος” θα τίθεται πλέον σαν βασικό κριτήριο της παρουσίας στους ομίλους (τα κλαμπ θα παραμείνουν 32) όχι η θέση της χώρας από την οποία προέρχεται κάθε σύλλογος στη βαθμολογία της UEFA, αλλά... η θέση του συλλόγου στο σχετικό ranking.

Κάτι βέβαια που εφόσον επιβεβαιωθεί, θα ωφελήσει πάρα πολύ τους ερυθρόλευκους οι οποίοι βρίσκονται τα τελευταία χρόνια μονίμως στις θέσεις 20-25, την ώρα που η Ελλάδα συνεχώς... υποχωρεί στη βαθμολογία.

Αυτό σημαίνει πως η πρόκριση απόψε είναι κάτι παραπάνω από επιβεβλημένη για τον Θρύλο, όχι μόνο για όλους τους... ευνόητους λόγους, αλλά και για το μέλλον του στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση.

http://olympiacos-blog.blogspot.com/2016/08/blog-post_1777.html
 
Top