Απάντηση δίνει ο Πρόεδρος της ΠΟΕ-ΟΤΑ Νίκος Τράκας , σε δημοσίευμα της ΑΥΓΗΣ (25/8/2016) , που τον φέρει να επιτίθεται φραστικά στην Αντιπρόεδρο του ΕΔΣΝΑ κ. Μπιζά , κατά την συνεδρίαση της Ε.Ε. του εν λόγω φορέα .

Συγκεκριμένα , η εφημερίδα ΑΥΓΗ  (Πέμπτη 25/8/2016), με τίτλο «Φραστική επίθεση μελών της ΠΟΕ – ΟΤΑ στην αντιπρόεδρο του ΕΣΔΝΑ», αναφέρει :


«Το εκρηκτικό κλίμα όξυνε χθες η προκλητική στάση μερίδας συνδικαλιστών της ΠΟΕ – ΟΤΑ και του σωματείου εργαζομένων του ΕΔΣΝΑ, που εισέβαλε στο κτήριο όπου συνεδρίαζε η Ε.Ε. ΕΔΣΝΑ και επιτέθηκε φραστικά στα παριστάμενα μέλη της. Οι συνδικαλιστές ζητούσαν την ανάκληση πρόσφατης απόφασης της Ε.Ε. του ΕΔΣΝΑ. Παρ’ ότι, τα παριστάμενα μέλη της Ε.Ε. ζητούσαν από τους συνδικαλιστές να κρατήσουν χαμηλούς τόνους, προκειμένου να συζητήσουν το ζήτημα, καλώντας τους, μάλιστα, να παρίστανται στη συνεδρίαση, ο πρόεδρος της ΠΟΕ – ΟΤΑ, Ν. Τράκας επιτέθηκε φραστικά στην αντιπρόεδρο του ΕΔΣΝΑ, Αφρ. Μπιζά. Λόγω της έντασης, η συνεδρίαση διεκόπη.»

Η aftodioikisinews επικοινώνησε με τον Πρόεδρο της ΠΟΕ – ΟΤΑ κ. Νίκο Τράκα και τον ρώτησε σχετικά , για να λάβουμε την κατηγορηματική του διάψευση περί της φραστικής επίθεσης εκ μέρους του προς την Αντιπρόεδρο του ΕΔΣΝΑ κ. Μπιζά .

» Η κ. Μπιζά μου ζήτησε να της πω ποιος είμαι και ενώ της απάντησα ότι είμαι ο Πρόεδρος της ΠΟΕ – ΟΤΑ , με ξαναρώτησε για δεύτερη φορά , για να της επαναλάβω την ιδιότητά μου , παραδίδοντάς  και την αστυνομική μου ταυτότητα . Αυτό προφανώς ονομάζει η ΑΥΓΗ , φραστική επίθεση . Ο καθένας μπορεί να κρίνει . » , σημείωσε ο κ. Νίκος Τράκας , για να συνεχίσει » Εμείς δείχνουμε το πρόσωπό μας και όταν μας ζητάνε τα στοιχεία μας , δίνουμε και την ταυτότητά μας . Δεν κρύβουμε το πρόσωπό μας» , συμπληρώνοντας με την χαρακτηριστική φράση : «Και ο νοών , νοείτω».

Σχετικά με το επίμαχο θέμα της διαχείρισης των απορριμμάτων , ο Πρόεδρος της ΠΟΕ – ΟΤΑ , τόνισε : » Όσο αφορά το θέμα της διαχείρισης των απορριμμάτων , εμείς ότι λέγαμε το 2010 , λέμε και σήμερα τα ίδια . Άλλοι έχουν αλλάξει τις θέσεις τους «
http://www.pireasnews.gr/
 
Top