Συμπαίκτης του Άγγελου Βλαχόπουλου στην Ποζίλιπο θα είναι ο διεθνής αμυντικός Γιώργος Δερβίσης, καθώς δέχθηκε μια πολύ καλή οικονομική προσφορά.

Με το σκουφάκι της Ποζίλιπο θα αγωνίζεται από την νέα χρονιά ο διεθνής αμυντικός, που μέχρι πρότινος αγωνιζόταν στον Ολυμπιακό, όπου πραγματοποίησε μια πολύ καλή σεζόν με τους ερυθρόλευκους, αλλά και με την Εθνική ομάδα, καθώς ήταν μέλος της ομάδα υδατοσφαίρισης που πήρε μέρος στους Ολυμπιακόυς Αγώνες του Ρίο και κατέκτησε την 6η θέση.

Ο 22χρονος πολίστας έχει κάνει σημαντικά βήματα προόδου και εξαργυρώνει την πολύ καλή του παρουσία στο Ρίο. H προσφορά που δέχθηκε από τους Ιταλούς ήταν άκρως... δελεαστική, ενώ το ιταλικό πρωτάθλημα είναι ένα από τα καλύτερα του κόσμου.

Εκεί ο Γιώργος Δερβίσης, θα συναντήσει τον Άγγελο Βλαχόπουλο, ο οποίος είχε υπογράψει στην ιταλική ομάδα τον Ιούνιο, ενώ θα βρουν ως ...αντίπαλο τον Αλέξανδρο Γούνα, ο οποίος θα παίξει στην ιταλική Α1 με τα χρώματα της Σαβόνα.

Το ιταλικό πρωτάθλημα αποκτάει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον για τους Έλληνες φίλους της υδατοσφαίρισης, καθώς σε αυτό θα αγωνίζονται τρεις διεθνείς παίκτες.

 
Top