Ο Πάουλο Μπέντο στάθηκε περισσότερο στην αξία της πρόκρισης σε δύο δύσκολες αναμετρήσεις για τα προκριματικά του Γιουρόπα.

Ο Πορτογάλος τεχνικός είπε στην συνέντευξη Τύπου για:

Το εάν περίμενε τέτοια κατάληξη του αγώνα και την εικόνα του Ολυμπιακού: Έχουμε αυτήν την στιγμή καταφέρει τον στόχο μας. Είχαμε λίγο χρόνο να ετοιμάσουμε δύο πολύ κρίσιμα ματς. Πήραμε με αξία την πρόκριση. Μας δυσκόλεψε η Αρούκα και ειδικά στις στημένες φάσεις. Δεν είμαστε ικανοποιημένοι αλλά σταθήκαμε πιο καλά στην παράταση και πήραμε την πρόκριση. Σήμερα μας απείλησε πραγματικά η Αρούκα. Υποφέραμε. Αλλά τα καταφέραμε και είμαστε στην φάση των ομίλων.

Το κατά πόσον έπρεπε να αρχίσει βασικός ο Τσόρι και όχι ο Φορτούνης: Όταν τελειώνει ένα ματς μπορεί να αναλύσεις πολλά με πολλούς τρόπους. Δεν μπορούμε να ρίξουμε το φταίξιμο στον Φορτούνη. Είχαμε συνολικά κακό ματς με μη έλεγχο και κακή εικόνα. Κρίναμε πως έπρεπε να παίξει αρχικά ο Φορτούνης. Παίκτης με αξία που περιμέναμε να μας βοηθήσει. Ο Τσόρι μπήκε και μας βοηθήσε. Μας άλλαξε την εικόνα. Όσο για το ποιός αξίζει ποιο πολύ θα έχουμε όλον τον χρόνο μέσα στην χρονιά για να το δούμε αυτό.

Την προσπάθεια των Πειραιωτών: Πραγματικά σήμερα περιμέναμε πως θα κάναμε ένα πιο καλό ματς. Δεν είμαστε ευχαριστημένοι από το πως παίξαμε. Δυσκολευτήκαμε πιο πολύ και ειδικά σε στημένες φάσεις. Νικήσαμε 2 φορές σε έναν δύσκολο προκριματικό. Καταφέραμε να παίξουν και νεαροί παίκτες. Όχι από την εικόνα του αγώνα αλλά ότι πετύχαμε τον στόχο μας.

Το τι θεωρεί πως πρέπει να αλλάξει και να διορθώσει ενόψει πρωταθλήματος: Πραγματικά αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να δούμε το παιχνίδι μας και το πως έχουμε παίξει. Για το τι χρειαζόμαστε. Που υστερούμε. Έχουμε δύο εβδομάδες να δουλέψουμε διότι δεν έχει αρχίσει το πρωτάθλημα. Να περάσουμε τις ιδέες μας, να δούμε και το πως θα καταλήξει και θα κλείσει το ρόστερ. Και να ξεκινήσουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο το πρωτάθλημα.

Τα νέα παιδιά: Πιστεύω πως εμείς οι τεχνικοί πρέπει να προσαρμοζόμαστε στις συνθήκες που βρίσκουμε. Στην Σπόρτινγκ είχα την φήμη πως το έκανα και είχε ρίσκο. Μπορώ να το κάνω εδώ. Μέχρι στιγμής έχουν πάει καλά όσοι έχουν πάρει ευκαιρίες. Σε άλλους αγώνες θα θέλουμε πιο έμπειρους παίκτες. Σίγουρα έχουν δρόμο μπροστά τους βέβαια και πρέπει να βελτιωθούν.

http://olympiacos-blog.blogspot.com/2016/08/blog-post_939.html
 
Top