Ότι και να γράφεται και να ακούγεται για τον Ντουρμάζ, θα πρέπει να τονιστεί ότι ακόμα... ανήκει στο ρόστερ του Ολυμπιακού.

Δεν έχει φύγει από το Λιμάνι ο Σουηδός και από τη στιγμή που δεν έχει αποχωρήσει για την Τουρκία ή για την Γαλλία (από όπου και έχει προτάσεις), ο Μπέντο θα προσπαθήσει στις επόμενες προπονήσεις να... καταστήσει σαφές στον παίκτη ότι τον χρειάζεται ενόψει Αρούκα.

Σίγουρα ο Ντουρμάζ δεν βρίσκεται στις βασικές επιλογές του Μπέντο. Οι Σεμπά και Πάρντο έχουν το σαφέστατο προβάδισμα, ενώ από πίσω έρχεται και ο πιτσιρικάς Μανθάτης, ο οποίος έλαμψε και στο φιλικό με τον Άρη.

Ωστόσο, από τη στιγμή που o Σουηδός εξτρέμ εξακολουθεί να είναι ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού, ο Πορτογάλος τεχνικός θα κοιτάξει με κάθε τρόπο να κερδίσει οτιδήποτε μπορεί από έναν παίκτη που την περσινή χρονιά ήταν μία από τις αποκαλύψεις των ερυθρόλευκων.

Θα κοιτάξει να εκμεταλλευτεί ό,τι μπορεί, έτσι ώστε στο πρώτο ματς με την Αρούκα να πάει η ομάδα με όσο το δυνατόν περισσότερα... "όπλα" για να κάνει το πρώτο βήμα για την πρόκριση.

http://olympiacos-blog.blogspot.com/2016/08/blog-post_449.html
 
Top