Ο Αουγκούστο Περφέτι είναι συνιδιοκτήτης (μαζί με τον αδελφό του) της τρίτης μεγαλύτερης βιομηχανίας σακχαροειδών του κόσμου, Perfetti Van Melle η οποία φτιάχνει τις γνωστές καραμέλες Mentos and Fruittella...




Ενα ακόμη εντυπωσιακό σκάφος έδεσε στα νησιά του Ιονίου, τραβώντας τα βλέμματα ντόπιων και τουριστών. Ο λόγος για το 81 μέτρων γιοτ AIR του Ιταλού μεγιστάνα Αουγκούστο Περφέτι, το οποίο βρέθηκε στο Φισκάρδο!

Σύμφωνα με το kefaloniapress.gr αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που η υπερπολυτελής θαλαμηγός βρέθηκε στην Κεφαλονιά, αφού ο ιδιοκτήτης λατρεύει το νησί και το επισκέπεται συχνά. Επιπλέον η εν λόγω θαλαμηγός προσφέρεται και προς ενοικίαση και δεν είναι λίγοι αυτοί που την επιλέγουν για να επισκεφθούν το Ιόνιο.


Η εταιρία δημιουργήθηκε το 1946 από τον πατέρα του Augusto, Ambrogio Perfetti φέροντας τη ..τσίχλα στην Ιταλία.   Το 2001 συνεργάστηκε με τον Γερμανό παραγωγό της Mentos και μετενομάζεται σε  Perfetti van Melle , Το  2006 δημιουργεί και το Ισπανικό προϊόν Chupa Chups.   Η εταιρία απασχολεί 19.000 εργαζόμενους και είναι η μεγαλύτερη βιομηχανία σακχαροειδών του κόσμου. Η περιουσία των αδελφών Perfetti  Augusto και Giorgio ανέρχεται στο 1 δις δολάρια ΗΠΑ.

AIR by Antonis Tselentis

H θαλαμηγός AIR ως charter προσφέρει απίστευτη πολυτέλεια σε 12 φιλοξενούμενους έναντι 700.000 ευρώ την εβδομάδα με επιπλέον τα καύσιμα! Βεβαίως διαθέτει και ελικόπτερο!

AIR
 
Top