Έτοιμος να ανακοινώσει παίκτη, πιθανότατα επιθετικό, φέρεται πως είναι ο Ολυμπιακός.

Μέχρι την Τετάρτη έχει περιθώριο ο πρωταθλητής Ελλάδας να προβεί σε μια αλλαγή στη λίστα που δήλωσε στην UEFA εν όψει των playoffs του Europa League και όλα δείχνουν πως θα προλάβει να κάνει... χρήση αυτής της δυνατότητας.

Οι ερυθρόλευκοι φέρονται να βρίσκονται πολύ κοντά στην απόκτηση παίκτη, που θα αγωνίζεται στην επίθεση, αλλά δεν είναι ξεκάθαρο αν πρόκειται για φορ ή ακραίο. Λέγεται πάντως πως μέσα στο επόμενο 48ωρο θα υπάρξουν εξελίξεις, ίσως και ανακοινώσεις.

Σύμφωνα με τον «Γαύρο», τρεις περιπτώσεις Τούρκων εξετάζονται με ενδιαφέρον. Ο ένας είναι ο 27χρονος σέντερ φορ Ομέρ Χασάμ Σισμάνογλου, σκόρερ στο φιλικό που έδωσαν προ ημερών οι δύο ομάδες. Ο γεννημένος στη Γερμανία άσος είχε 7 γκολ σε 24 ματς την περασμένη σεζόν παίζοντας δανεικός σε Αντάλιασπορ και Κόνιασπορ, ενώ το συμβόλαιό του λήγει σε ένα χρόνο. Οι άλλες δύο επιλογές είναι αριστεροί εξτρέμ. Πρόκειται για τον 31χρονο Ολκάν Αντίν που έχει συμβόλαιο για άλλα δύο χρόνια με τη Γαλατάσαραϊ (43 εμφανίσεις, 4 γκολ πέρσι) και τον ελβετικής καταγωγής 22χρονο Εντογκάν Αντίλι, που δεσμεύεται ως το 2019 επίσης από τη Γαλατά κι έπαιξε πέρσι δανεικός στη Βιλ. Ασφαλώς δεδομένο είναι το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για τον ακραίο της Πόρτο, Ζοσουέ.


http://olympiacos-blog.blogspot.com/2016/08/blog-post_786.html
 
Top