Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος έδωσε... υποχρεωτική άδεια 48 ωρών στον Έρικ Γκριν ο οποίος δεν προπονήθηκε καν! Λόγοι... συμπεριφοράς έφεραν τη συγκεκριμένη κίνηση από τον προπονητή του Ολυμπιακού.

Ο Αμερικανός το τελευταίο διάστημα έβγαλε... άσχημη νοοτροπία, στην Κωνσταντινούπολη επέδειξε κάποια θέματα συμπεριφοράς και ο Γιάννης Σφαιρόπουλος αποφάσισε να του δώσει υποχρεωτική άδεια 48 ωρών,

Στον Ολυμπιακό -ως γνωστόν- δίνουν τεράστια έμφαση στη νοοτροπία και τον ομαδικό τρόπο σκέψης και δεν πρόκειται να παρεκκλίνουν της συγκεκριμένης... τακτικής για κανέναν λόγο.

Ο Έρικ Γκριν ενημερώθηκε πως δε θα έκανε προπόνηση, και πως δε θα αγωνιστεί στην αυριανή (13/11) αναμέτρηση με τον Απόλλωνα. Η 48άωρη... άδεια ήταν υποχρεωτική και μη συζητήσιμη από τους ανθρώπους του Θρύλου.

Ο γκαρντ των πρωταθλητών πήγε κανονικά στο ΣΕΦ, παρακολούθησε βίντεο και στη συνέχεια ο Γιάννης Σφαιρόπουλος του ανακοίνωσε ιδιαιτέρως την απόφασή του.

Η συγκεκριμένη κίνηση δεν έχει να κάνει στο παραμικρό με την αγωνιστική συμπεριφορά του Αμερικανού γκαρντ ούτε φυσικά με το αποτέλεσμα του αγώνα με τη Γαλατάσαραϊ. Η τιμωρία επήλθε καθαρά για λόγους συμπεριφοράς και νοοτροπίας.

Κατά τα άλλα οι ερυθρόλευκοι επέστρεψαν αργά τα ξημερώματα του Σαββάτου στην Ελλάδα (03:30) και ολοκλήρωσαν την προπόνησή τους το απόγευμα.

http://olympiacos-blog.blogspot.com/2016/11/48.html
 
Top