Ο προπονητής του Απόλλων Πατρών, Κώστας Μέξας, σε δηλώσεις του μετά την αναμέτρηση με του Ολυμπιακό στο ΣΕΦ, τόνισε ότι η ήττα των ερυθρόλευκων στην Πόλη και το περιστατικό με τον Γκρίν... ανάγκασε τους γηπεδούχους να παίξουν πιο σοβαρά στην αναμέτρηση.

Αναλυτικά:

«Είχαμε ένα δύσκολο παιχνίδι, το οποίο έγινε ακόμη δυσκολότερο μετά το ματς στη Γαλατά για τον Ολυμπιακό. Δεν ξέρω τι έγινε με τον Γκριν, αλλά αυτό έκανε όλους τους παίκτες του Ολυμπιακού να έρθουν να παίξουν ακόμη πιο σοβαρά. Αλλά αυτό δεν έχει να κάνει με εμάς. Δεν παίξαμε καλά, η συνέχεια είναι πολύ δύσκολη, κάποια παιδιά πρέπει να αντιληφθούν την κατάσταση και να δουν τι θα γίνει από εδώ και μπρος. Γ

Για να μπορέσουν να έχουν μεγαλύτερη σταθερότητα στην απόδοση τους. Θεωρώ πως το πρόβλημα μας είναι πνευματικό. Τα σημάδια από τις ήττες από ΠΑΟΚ και Προμηθέα, είναι ακόμη επάνω στο κορμί μας, πρέπει να το ξεπεράσουμε για να εμφανίσουμε άλλο πρόσωπο το Σάββατο. 

Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό, καλή συνέχεια σε Ελλάδα και Ευρώπη. Νομίζω είναι πρώτα από όλα στο μυαλό τους, πόσο πίσω είναι και πόση δουλειά έχουν ακόμη. Να δουν την πραγματικότητα κατάματα και να δουν την αλήθεια κατάματα, να πάρουν ό,τι καλύτερο μπορούν από αυτά τα ματς».  
http://olympiacos-blog.blogspot.com/2016/11/blog-post_390.html
 
Top