Με τη συμμετοχή σημαντικών αθλητών και εκατοντάδων Πειραιωτών μικρών και μεγάλων, πραγματοποιήθηκαν σήμερα στο Πασαλιμάνι, για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά, οι αγώνες σκυταλοδρομίας «Πειραιάς Βίκος Street Relays 2017».

Οι αγώνες είναι φέτος αφιερωμένοι στον αείμνηστο Τάκη Βεντίκο κι έχουν σπουδαίο κοινωνικό χαρακτήρα: μέρος των εσόδων θα διατεθούν με σκοπό την υποστήριξη και οικονομική ενίσχυση για την θεραπεία του 17χρονου πρωταθλητή καταδύσεων Ανδρόγεω Σαμψάκη-Μπακόπουλου.

Έγινε εξαιρετική επίδοση από τον Χρήστο Μπουντούλη στα 10 χλμ των ανδρών, παρόντες στον αγώνα με πολυπληθείς ομάδες αρκετοί ομοσπονδιακοί προπονητές, αλλά και ο πρόεδρος της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Παναγιώτης Αγγελόπουλος, που για ακόμη μια φορά συμμετείχε σε αγώνες των Βίκος Street Relays, κάνοντας μάλιστα και πολύ καλό χρόνο.

Στον αγώνα συμμετείχε και η μητέρα του Ανδρόγεου Σαμψάκη, τρέχοντας στα 10χλμ.. Πριν από την εκκίνηση ευχαρίστησε συγκινημένη όλους όσοι βρέθηκαν στη μαρίνα να τρέξουν ή να χειροκροτήσουν.

Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης έδωσε την εκκίνηση των αγώνων σκυταλοδρομίας «Πειραιάς Βίκος Street Relays 2017», που πραγματοποιήθηκαν με την υποστήριξη του Δήμου και του Οργανισμού Πολιτισμού, Αθλητισμού Νεολαίας, σε συνεργασία με τον Αθλητικό και Πολιτιστικό Σύλλογο ΕΡΜΗΣ 1877 και με τη στήριξη του Ολυμπιακού ΣΦΠ.
 
Top