Μονόδρομος είναι η νίκη για τον Ολυμπιακό στο ντέρμπι με την ΑΕΚ σύμφωνα με τον Λουτσιάνο Γκαλέτι, προκειμένου οι «ερυθρόλευκοι» να συνεχίσουν να παραμένουν σε τροχιά τίτλου.
«Έχουμε μπροστά μας ένα ντέρμπι, οπότε πρέπει να είμαστε πολύ...

προσεκτικοί και σοβαροί για να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε, αλλά όπως ήρθαν τα πράγματα μετά την ήττα που γνωρίσαμε από τον Άρη για μας δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα πέρα από τη νίκη. Όποιες κι αν είναι οι δυσκολίες που θα αντιμετωπίσουμε, μόνο η νίκη υπάρχει για μας στο ντέρμπι. Τίποτα άλλο», τόνισε αρχικά ο Αργεντινός άσος με δηλώσεις του που φιλοξενούνται στην εφημερίδα ο «Πρωταθλητής».

Στη συνέχεια ο 29χρονος μέσος του Ολυμπιακού πρόσθεσε: «Δεν έχουμε περιθώρια για άλλες απώλειες από εδώ και πέρα. Πρέπει να νικήσουμε την ΑΕΚ και να παίρνουμε τους τρεις βαθμούς σε όλα τα παιχνίδια που μας περιμένουν στο πρωτάθλημα. Είμαστε δύο βαθμούς πίσω από την πρώτη θέση και δεν πρέπει να χάσουμε την επαφή μας με την κορυφή. Θέλω να πιστεύω ότι θα πάρουμε τα αποτελέσματα που χρειαζόμαστε στη συνέχεια, ώστε να βρεθούμε και πάλι στη θέση που μας αρμόζει».
ΣΤΑΥΡΟΣ ΛΙΛΟΓΛΟΥ

 
Top