Το -7 από τον πρωτοπόρο Παναθηναϊκό προκαλεί τριγμούς στον Ολυμπιακό, με τον Ζίκο να είναι εκτός απροόπτου ο πρώτος που θα «πληρώσει τη νύφη».

Μετά το ισόπαλο αποτέλεσμα στην Καβάλα, οι «ερυθρόλευκοι» φαίνονται να… χάνουν την κούρσα του πρωταθλήματος και ο Ζίκο βρίσκεται και πάλι σε πολύ δύσκολη θέση.

«Ο πρόεδρος θα πρέπει να μιλήσει για αυτό. Εγώ δεν έχω να πω τίποτα άλλο. Είναι θέμα καθαρά του προέδρου αν θα μείνω», ανέφερε ο Βραζιλιάνος μετά το πέρας της αναμέτρησης.

Η επιστροφή του προέδρου της ομάδας, Σωκράτη Κόκκαλη στην Ελλάδα είναι προγραμματισμένη για την Πέμπτη, ωστόσο δεν αποκλείεται να δρομολογηθούν νωρίτερα εξελίξεις σε ότι αφορά το θέμα του Ζίκο.

Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν πάντως πως αν φύγει ο Βραζιλιάνος θα αναλάβουν και πάλι οι Μπάντοβιτς-Νινιάδης, αφού το ενδεχόμενο πρόσληψης νέου τεχνικού δεν συγκεντρώνει αρκετές πιθανότητες.

Μπόκα για Λεντέσμα

Στην Μπόκα Τζούνιορς στέλνουν τον Κριστιάν Ραούλ Λεντέσμα δημοσιεύματα στην Αργεντινή!

Όπως αναφέρουν τα μέσα στη «χώρα του τανγκό» ο Ολυμπιακός βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις με την ομάδα του Μπιάνκι, ο οποίος θέλει τον «λύκο» στην ομάδα του.

Οι «ερυθρόλευκοι» παρουσιάζονται να ζητούν 1,2 εκ. ευρώ για την παραχώρηση του Αργεντινού, ωστόσο, η Μπόκα φέρεται να αντιπρότεινε στον Ολυμπιακό να αποκτήσει ποσοστό μεταπώλησης σε κάποιους παίκτες της, οι οποίοι ετοιμάζονται να πάρουν μεταγραφή!

Σταύρος Λιλόγλου
 
Top