Πρέπει να κοχλάζει το Καραϊσκάκη
Όμως, οι φίλοι του Ολυμπιακού θα βρεθούν μαζικά στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ (24/1, 19:00, ΝΕΤ), όπου η συμβολή τους αναμένεται να βοηθήσει τα μέγιστα για να έρθει το τρίποντο, το οποίο είναι ήσσονος σημασίας για τους νταμπλούχους Ελλάδας. Το φαλητικό γήπεδο πρέπει να κοχλάζει και να αποτελέσει για μια ακόμη φορά τον 12ο παίκτη για τους παίκτες του Μπόζινταρ Μπάντοβιτς.

Οι ερυθρόλευκοι οπαδοί οφείλουν να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό και να σπρώξουν τους παίκτες προς το θετικό αποτέλεσμα, διότι γυρισμός δεν υπάρχει. Τώρα πρέπει να αποτελέσουν την ασπίδα του Ολυμπιακού και να βάλουν... πλάτη στη δύσκολη συγκυρία. Σύμφωνοι, δεν είναι αυτός ο Ολυμπιακός που ονειρεύονται, όμως τώρα είναι ώρα μάχης για να σωθεί η χρονιά.

Το -7 μπορεί να ακούγεται καταδικαστικό, αλλά υπάρχουν ακόμα παιχνίδια και ο Παναθηναϊκός έχει δύσκολο πρόγραμμα μπροστά του. Μια πιθανή γκέλα με τον Άρη και νίκη της ομάδας του Πειραιά αλλάζει κάπως τα δεδομένα και αυτόματα ανεβαίνει και η ψυχολογία. Επομένως, το γήπεδο πρέπει να είναι καμίνι και να αναγκαστούν οι παίκτες του ΠΑΟΚ να περιμένουν με... ανυπομονησία τη λήξη του παιχνιδιού.
ΣΤΑΥΡΟΣ ΛΙΛΟΓΛΟΥ