Οι πληροφορίες ότι γύρω στους 200 φιλάθλους του Ολυμπιακού βρίσκονταν στο Ρέντη, χωρίς να έχουν και τις... καλύτερες προθέσεις ανάγκασε τους ανθρώπους του Ολυμπιακού να θέσουν σε εφαρμογή σχέδιο διαφυγής των παικτών. Εξω από το γήπεδο λοιπόν περίμεναν τρεις Mercedes τζιπ και...



...καμιά δεκαριά ταξί για να μεταφέρουν τους ποδοσφαιριστές στα σπίτια τους, καθώς η κατάσταση στο Ρέντη θυμίζε μπαρούτι και κάτω από αυτές τις συνθήκες φάνταζε επικίνδυνο να πάει εκει η αποστολή του Ολυμπιακού.

Στο πρώτο τζίπ επιβιβάστηκε η δυάδα Λεονάρντο - Ντιόγκο, στο δεύτερο οι Λεντέσμα, Ραούλ Μπράβο, Μαρέσκα και στο τρίτο οι Μέλμπεργκ - Ντάτολο. Ο Νταρμπισάιρ πρόλαβε κι έφυγε νωρίς μαζί με την γυναίκα του, ενώ οι υπόλοιποι αναχώρησαν με ταξί.

Είναι τουλάχιστον για λύπηση η αγωνιστική εικόνα που παρουσιάζει ο Ολυμπιακός τον τελευταίο ένα μήνα.

Η ομάδα δεν μπορεί να απειλήσει επιθετικά την εκάστοτε αντίπαλη εστία, ακόμη και αν παίζει στην έδρα της. Κάνει γκέλα ο Παναθηναϊκός στο Χαριλάου (0-0) και χάνει στο “Καραϊσκάκη” από τον ΠΑΟΚ (0-1).

Από το -7 στο -8 και μάλιστα ισοβαθμία στη δεύτερη θέση με τον ΠΑΟΚ! Δεν έχει ξαναβρεθεί ο Ολυμπιακός σε τέτοια θέση και κατάσταση από το 1997 και έπειτα.

Ντροπή, ως που θα φτάσει αυτή η κατρακύλα;