Μπορεί ο χρόνος να περνά από την εκτέλεση των αστυνομικών της ομάδος ΔΙΑΣ που έγινε στο Ρέντη, αλλά εμείς δεν ξεχνάμε, ο κόσμος φωνάζει τα Παιδιά αυτά που έπεσαν στο καθήκον πάντα θα ΖΟΥΝ. Ο Όμιλος Φίλων Αστυνομίας Δυτικής Αττικής πραγματοποίησε μνημόσυνο, την Κυριακή 19 Φεβρουαρίου 2012, στον τόπο όπου έπεσαν άδοξα τα δύο παλληκάρια.

Στο μνημόσυνο χοροστάτησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Πειραιά και Φαλήρου κ.κ. Σεραφείμ πλαισιωμένος από τον π. Ιωάννη Κοκκώνη και ιερείς του Ι.Ν. Αγίου Ιωάννη Ρέντη, παρουσία των: βουλευτών κ.κ. Δημήτρη Καρύδη, Όλγα Κεφαλογιάννη, Τάσου Νεράντζη, Γιάννη Τραγάκη, των πρώην Υπουργών κ. Δαμιανό και Άδωνη Γεωργιάδη, του Δημάρχου Νικαίας – Ρέντη κ. Γιώργου Ιωακειμίδη, του αντιδημάρχου κ.Δημοσθένη Σταματάτου, του δημοτικού Συμβούλου Πειραιά κ. Ευστάθιου Κωνσταντούζου, των δημοσιογράφων κ. Άρη Σπίνου και κ. Γιάννη Κακουλίδη, του αστυνομικού Διευθυντή Πειραιά Ταξίαρχου κ. Κώστα Κοτρώτσου, του στρατηγού ε.α. κ. Βασίλη Αποστολάκη, του προέδρου της Κοινότητος Ρέντη κ. Ηλία Βακαλάκη, αρκετώνί ανώτατων αξιωματικών της ΕΛΑΣ και πολλών παιδιών από την ομάδα ΔΙΑΣ του Πειραιά και της Αττικής όπου απέδωσαν τιμές στους αείμνηστους συναδέλφους τους.
Τελετάρχης αυτής της σεμνής τελετής ήταν η κα Λίτσα Νιαρχάκου, όπου στο τέλος του μνημοσύνου έγινε κατάθεση στεφάνων, στο μέρος της εκτέλεσης από τα πολιτικά κόμματα και τους φορείς.

ΦΩΝΗ ΤΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΤΩΝ
 
Top