Η μάχη στον Πειραιά, μεταξύ των γαλάζιων υποψηφίων, τώρα ξεκίνησε και μάλιστα με πολλά απρόοπτα, γρίνιες και δηλητηριώδη σχόλια! Ας τα πάρουμε τα πράγματα απ΄ την αρχή: πριν από λίγους μήνες ο δήμαρχος της πόλης και ισχυρός κομματικός παράγοντας (παλαιάς κοπής λένε αρκετοί στη ΝΔ), υποσχέθηκε στον Αντώνη Σαμαρά ότι θα βοηθούσε τον Κωνσταντίνο Αρβανιτόπουλο στην Α΄ Πειραιά, όπου θα είναι υποψήφιος ο αναπληρωτής υπουργός παιδείας.
Στη ΝΔ όπως ήταν φυσικό «δέσανε κόμπο» την υπόσχεση Μιχαλολιάκου, ενώ κι ο άπειρος, περί των εκλογικών αναμετρήσεων, Αρβανιτόπουλος πίστεψε πως απέκτησε έναν ισχυρό σύμμαχο.
Όμως πριν αλέκτωρ λαλήσει ο Μιχαλολιάκος έσπευσε, σύμφωνα με έγκυρες πηγές από το Λιμάνι, να «αδειάσει» και τον πρόεδρο της ΝΔ και τον Κ. Αρβανιτόπουλο.
Κι αυτό γιατί, σύμφωνα με πληροφορίες, ο δήμαρχος του Πειραιά αποφάσισε να βοηθήσει με όλες του τις δυνάμεις τον Κώστα Κατσαφάδο.
Τι εστί όμως Κατσαφάδος και πόθεν τους προέκυψε ως αντίπαλος;
Λογιστής στο επάγγελμα, υπεύθυνος, πριν από χρόνια, της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ στο Πανεπιστήμιο Πειραιά και έμμισθος σύμβουλος στο υπ. Οικονομίας επί κυβέρνησης ΝΔ.
Το σημαντικότερο όμως προσόν του Κατσαφάδου που φιλοδοξεί να «κοντράρει» στα ίσα όλα τα μεγάλα ονόματα του Πειραιά, είναι η φιλική του σχέση με την κόρη του Μιχαλολιάκου.
«Αυτό είναι το ισχυρό χαρτί του Κατσαφάδου στον Πειραιά» λένε τα κομματικά στελέχη της ΝΔ. Όπως μάλιστα λέγεται, η κόρη του δημάρχου το έχει πάρει τόσο ζεστά το θέμα, που δίνει καθημερινό αγώνα για να βοηθήσει τον φίλο της.
Από κοντά φυσικά και ο μπαμπάς της που θεωρεί ότι ελέγχει τον Πειραιά σε κομματικό επίπεδο.
Όπως είναι φυσικό οι βουλευτές και οι πολιτευτές στην Α΄ Πειραιά έχουν ανέβει στα κάγκελα γι΄ αυτήν ευνοϊκή μεταχείριση που έχει ο νεόκοπος πολιτευτής και κάνουν λόγο για παιχνίδια Μιχαλολιάκου.
Και ήδη άρχισαν να ρίχνουν τα πρώτα τους βέλη: «εμείς τρέχουμε στις γειτονιές του Πειραιά για να μαζέψουμε ψήφους κι ο Μιχαλολιάκος βοηθά οικογενειακώς τον Κατσαφάδο, ο οποίος αρκείται στο να τραπεζώνει κάθε μέρα στελέχη και εν δυνάμει ψηφοφόρους;», υπονοώντας πως ξοδεύει αρκετά χρήματα. 
kentrinews.gr


Aυτό το άρθρο προέρχεται από το: http://neakeratsiniou.blogspot.com/2012/02/blog-post_2337.html#ixzz1nQdlbTwM
 
Top