http://www.styx.gr

Αποφάσισαν πρόσθετες περικοπές στις συντάξεις -περίπου 45 εκατ. ευρώ από τις κύριες και 20- 30 εκατ. ευρώ από τις επικουρικές συντάξεις- και τα πολυτεκνικά επιδόματα.

  Δεν είναι μόνο ρουφιάνοι, είναι ψεύτες, ανίκανοι και κλέφτες. Πέρα από όσα υπόσχονταν για «κόκκινες γραμμές» συνεχίζουν να κλέβουν τον ιδρώτα των συνταξιούχων, που μάταια πλήρωναν μια ζωή τις εισφορές τους.

   Πόσο εύκολος στόχος για την κυβέρνηση του επιβεβλημένου τραπεζίτη οι γνωστοί "ύποπτοι" ή μάλλον τα γνωστά θύματα...

  Όταν ο Γιέλτσιν είχε προσκαλέσει το ΔΝΤ στη Μόσχα, δυο γενιές συνταξιούχων πέθαναν. Αυτά όμως δεν τα λένε.

  Αλλά το κυριότερο: Παραμένοντας στο γκρουπ των «πλούσιων» της ΕΕ και εγκρίνοντας η υποτακτική κυβέρνηση άκριτα, τις πολιτικές αποφάσεις που επιβάλλουν στην Ευρώπη οι ΗΠΑ, πληρώνουμε ακριβά το εμπάργκο εναντίον του Ιράν. Είναι σα να κόβουμε μόνοι μας τα…τέτοια μας!

  Έτσι τα ακριβά πετρελαιοειδή θα γίνουν ακόμα ακριβότερα, και να δούμε ποια χώρα θα κάνει τις διευκολύνσεις που μας έκανε τόσο καιρό το Ιράν. Εκτός αν περιμένουμε να αποκτήσουμε οψέποτε πρώτα, το δικό μας πετρέλαιο, που θα το πληρώνουμε πάλι ακριβά, στις εταιρίες που θα το έχουν αναλάβει. Κι ακριβά πετρελαιοειδή σημαίνουν ανατιμήσεις σε όλα τα αγαθά.

   Το λογαριασμό θα τον πληρώσουν πάλι - με μειωμένους μισθούς και συντάξεις - τα συνήθη θύματα της ανερμάτιστης πολιτικής μιας ελίτ πολιτικών που κυβερνούν με αντισυνταγματικές αποφάσεις τη χώρα..

  ΥΓ. Πόσοι θυμήθηκαν την επέτειο της 16ης Φεβρουαρίου 1964; Τότε που είχε τεθεί η δεξιά στο χρονοντούλαπο, για να λυσσάξουν οι αντιδραστικές δυνάμεις και να οργανώσουν την 15η Ιουλίου 1965 - προπομπό της χούντας...
 
Top