Το μήνυμα της αισιοδοξίας, της ζωντάνιας και της ελπίδας που τόσο πολύ λείπει από την σημερινή κοινωνία, θα δώσουν τα «μεγάλα παιδιά» του Πειραιά, τα μέλη των ΚΑΠΗ του Δήμου μας στις 12 Ιουνίου και ώρα 7:30 μ.μ. στο ΒΕΑΚΕΙΟ θέατρο, στα πλαίσια του 2ου Φεστιβάλ Τρίτης ηλικίας, το οποίο σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις και με τα στοιχεία που έχουν γίνει γνωστά θα είναι καλύτερο, αρτιότερο και μεγαλύτερο από το περσινό ,το οποίο με την τεράστια επιτυχία που σημείωσε, έγινε θεσμός.
Στο φετινό Φεστιβάλ που διοργανώνεται με πρωτοβουλία της αντιδημάρχου των Κέντρων Αγάπης και Αλληλεγγύης Μελίνας Φύκια και τελεί υπό την αιγίδα του Δημάρχου Πειραιά, πρωταγωνιστές θα είναι πάνω από 150 μέλη των ΚΑΠΗ του Δήμου που θα παρουσιάσουν τις δεξιότητές τους στη μουσική το τραγούδι, τον χορό, το θέατρο και την ζωγραφική που τις ανέδειξαν όλο τον χειμώνα στις αίθουσες των ΚΑΠΗ και τις τοπικές εκδηλώσεις, με την βοήθεια εθελοντών δασκάλων.

Στις 12 Ιουνίου, στο Βεάκειο, οι καλλιτέχνες αυτοί της τρίτης ηλικίας, πλαισιωμένοι από επαγγελματίες ηθοποιούς, ετοιμάζουν ένα μοναδικό υπερθέαμα που θα μας κάνει όλους περήφανους για τους συντελεστές του που δεν είναι όλοι από τους παππούδες τις γιαγιάδες και τους γονείς μας.

Όλοι λοιπόν στις 12 Ιουνίου στις 7:30 το απόγευμα, θα είμαστε στο Βεάκειο για να νοιώσουμε την δροσιά των «μεγάλων παιδιών» του Πειραιά, να ζήσουμε την προσπάθεια τους, να χειροκροτήσουμε τις αστείρευτες αρετές τους και να τους ευχαριστήσουμε για αυτό που είναι, γι’ αυτό που κάνουν και για τον δρόμο, της δύναμης και την ευαισθησία που μας ανοίγουν.
 
Top