Ο Άρης, ο ΣΥΡΙΖΑ… και τα γλειφιτζούρια…
Δεν του άρεσε του Άρη Σπηλιωτόπουλου το κυβερνητικό πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ… Ίσως γιατί ο Τσίπρας σκοπεύει, αν γίνει πρωθυπουργός, να φορολογήσει… τους έχοντες και κατέχοντες σ΄ αυτή τη χώρα, οι οποίοι παρεμπιπτόντως οι περισσότεροι είναι φίλοι του Αρη…
Βγήκε λοιπόν ο Σπηλιωτόπουλος, γνωστός όχι τόσο για τις πολιτικές του… επιτυχίες, αλλά για την καλή του οικονομική επιφάνεια και για τις βόλτες του στα κοσμικά θέρετρα της χώρας μας, και δήλωσε για την ομιλία του αρχηγού του ΣΥΡΙΖΑ:
«Όπως άκουγα τον κ. Τσίπρα μου θύμιζε μια εναγώνια προσπάθεια να μιμηθεί τον Α. Παπανδρέου.
Είναι σαν να άκουγα τον Α. Παπανδρέου στο σώμα ενός νεαρού ανθρώπου. Λυπάμαι που θα το πω αλλά νομίζω ότι αυτό που χρησιμοποίησε ο ίδιος στη Γαλλία του ταιριάζει γάντι : Τσίπρα-νδρέου, θα έλεγα, ήταν αυτό που παρουσιάστηκε σήμερα, ως αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ» είπε ο βουλευτής της ΝΔ.
Είπε ακόμη ότι η παρουσιάση του κυβερνητικού προγράμματος του ΣΥΡΙΖΑ ήταν «μια ευκαιριακή πολιτική» όπως τη χαρακτήρισε, «εντυπώσεων και υφαρπαγής, και επειδή ακριβώς φτιάχτηκε σε τρεις εβδομάδες είναι ένα γονατογράφημα εύκολων υποσχέσεων, μοίρασαν γλειφιτζούρια…».
Οι πληροφορίες ότι ο Άρης έκανε τις δηλώσεις από τη Ψαρού της Μυκόνου, όπου πήγε για τετραήμερο, ελέγχονται…ως ανακριβείς.
ΠΗΓΗ: kentrinews.gr
 
Top