Στον Ολυμπιακό είναι μεν αποφασισμένοι να ενισχύσουν αισθητά και όσο πιο καλά γίνεται την ομάδα, όμως από την άλλη δεν πρόκειται να πάνε σε νούμερα και συμβόλαια που «ζαλίζουν».
Το μπάτζετ της νέας περιόδου στους πρωταθλητές Ελλάδας θα είναι ακριβώς πάνω στο πνεύμα της λογικής και της εποχής. Δίχως... φανφάρες και τυμπανοκρουσίες ο Ολυμπιακός θα κοιτάξει να ενισχυθεί σε θέσεις που έχει μεγάλη ανάγκη, χωρίς όμως να κάνει πάρα πολύ μεγάλα ανοίγματα.
Οι παράγοντες της ΠΑΕ και κυρίως ο Βαγγέλης Μαρινάκης είναι πλήρως εναρμονισμένοι στους δύσκολους καιρούς που διάγει στην Ελλάδα και έχουν αντιληφθεί πλήρως πως τα οικονομικά δεδομένα δεν μπορούν να είναι φέτος τα ίδια ως προς τις μεταγραφές. Πιο αναλυτικά σχετικά με τον στόπερ που θ' αποκτηθεί ο Ολυμπιακός είναι διατεθειμένος να δώσει μέχρι και 1,5 εκατ. ευρώ.
Ως προς το δεκάρι που πρόκειται να είναι και πιο ακριβή μεταγραφή οι πληροφορίες κάνουν λόγο για 2 έως 5 εκατ. ευρώ. Επιπλέον για τον πολυσύνθετο επιθετικό υπάρχει η διάθεση να δαπανηθούν 2 και πλέον εκατ. ευρώ ενώ όπως σας έχουμε γράψει ξανά ίσως γίνει κίνηση και για αμυντικό χαφ.
Το πλέον σημαντικό είναι πως στον Πειραιά ψάχνουν για τις έξυπνες αγορές. Δηλαδή για παίκτες που και ποιοτικοί θα είναι αλλά και αρκετά οικονομικοί. Με αυτόν τον τρόπο και θα πάρουν ποδοσφαιριστές που θα είναι σε θέση να προσφέρουν πολλά και θα κάνουν και καλή διαχείριση του μπάτζετ τους.
 
Top