Μία παραχώρηση που  δεν ολοκληρώθηκε ποτέ γιατί  το Υπουργείο Οικονομικών δεν συμφώνησε. Δεν συμφώνησε με τον Υπουργό Διαμαντίδη που έβαλε την πρώτη υπογραφή. Υπόγραψε μάλλον με πίεση από κύκλους που δεν γνωρίζουμε. Κάτι υποψιάστηκε ο Βενιζέλος και δεν υπόγραφε.
Μεγάλη πρεμούρα του Ανωμερίτη και του Υπουργού για το καλό του τόπου να παραχωρήσουν έκταση στους δημότες με 300 € το μήνα και ο Δήμος να νοικιάσει κτιριάκι  παράνομο αυθαίρετο που είχε μέσα στην έκταση, με σκανδαλώδη τρόπο για 7000 € σε επιχειρηματία. Με τέτοιο νοίκι οι πολίτες της Δραπετσώνας θα έχουν και χαμηλές τιμές στις υπηρεσίες του καταστήματος;
Πήγαμε και  εμείς  να πάρουμε διακήρυξη για  να κατεβούμε στο διαγωνισμό και  όλοι μας έδιναν πληροφορία ότι υπάρχει  πρόσωπο που θα δώσει πάνω από 10.000 € το μήνα νοίκι. Μας έλεγαν ότι  δεν ανήκει στο Δήμο, ότι είναι παράνομο, ότι υπήρχε κάπου εκεί ένα μισογκρεμισμένο σπιτάκι από  παλιά, που προηγούμενος δήμαρχος  πέταξε τα ερείπια όταν ανέπλασε την περιοχή και το συγκεκριμένο το έκτισε χωρίς να βγάλει καμιά άδεια.
Το ψάξαμε στον ΟΛΠ γιατί μας ενδιέφερε και πράγματι μας είπαν ότι είναι δικό τους και όχι του Δήμου. Καταλάβαμε ότι θα μπλέξουμε αλλά και μας απογοήτευσαν αφού όλοι μας έλεγαν στο Δήμο  ότι είναι μιλημένο για πάνω από 10.000€.
Έγινε ο πρώτος διαγωνισμός χωρίς να πλησιάσει  κανείς. Επαναλήφθηκε μετά από 10 μέρες για να του κατεβάσουν το νοίκι και εκεί παρουσιάστηκε ο ένας και μοναδικός και το πήρε με 7000€ το μήνα.
Όλα ήταν στημένα; Δεν ξέρουμε .
Επιχειρηματίες  είμαστε και εμείς αλλά πως ήταν σίγουρος αυτός ο ένας ότι θα του  νοικιάσει ο Δήμος  κτίριο που δεν του ανήκει; Πώς μάλιστα δίνει για νοίκι το μήνα 7000€ σε ένα κτίριο ρημαγμένο από τους  περαστικούς ; (http://neakeratsiniou.blogspot.com/2012/01/blog-post_1011.html).
Σε ένα  κτίριο που για να το φτιάξει θα δώσει τουλάχιστον μια περιουσία;
Μήπως και  έχει εγγύηση προφορική ότι θα του κατεβάσουν και το νοίκι στο  μέλλον;
 Ή για  Κώτσο τον περάσανε ή κάτι κρύβει η υπόθεση που μόνο αυτός ξέρει. Να γιατί με τόσα που ακούγαμε εμείς και κάποιοι άλλοι ενδιαφερόμενοι κάναμε πίσω.
Καλά ο  ΟΛΠ που είναι ιδιωτική επιχείρηση δεν θα παραξενευτεί όταν μάθει  ότι κάποιος πληρώνει 7000 € ,ενώ  ο ΟΛΠ το παραχώρησε μόνο 300€;
Δεν θα ζητήσει  από το Δήμο ολόκληρο το νοίκι να το παίρνει ο ΟΛΠ για το κτίριο  του;
Οι λόγοι  που το παραχώρησαν ικανοποιούνται από την τελική συμφωνία;





Aυτό το άρθρο προέρχεται από το: http://neakeratsiniou.blogspot.com/2012/06/blog-post_6164.html#ixzz1wxwMHbqd
 
Top