Τον γεννημένο στην Ελβετία Πορτογάλο στόπερ Πένδρο Μέντεζ φέρνει στο Λιμάνι ο Ολυμπιακός, ο οποίος τον τελευταίο χρόνο προπονείται υπό τις οδηγίες του Μουρίνιο στην Ρεάλ Μαδρίτης.

Ο 22χρονος στόπερ της Σπόρτινγκ Λισαβόνας, ο οποίος την τελευταία χρονιά είχε δοθεί δανεικός στην Ρεάλ Μαδρίτης, μπαίνει στο αεροπλάνο και έρχεται στην Αθήνα για λογαριασμό του Ολυμπιακού.

Πρόκειται για τον Πορτογάλο Πέδρο Φελίπε Τεοντόσιο Μέντεζ, όπως είναι το πλήρες όνομά του, γεννημένος στην Ελβετία και διεθνής με την Εθνική της χώρας του στις ομάδες U17, U19, U20 και U21.

Ο νεαρός άσος έχει μάνατζερ τον Ζόρζε Μέντεζ, ο οποίος τον πρότεινε στον Λεονάρντο Ζαρντίμ, και ο τελευταίος τον φέρνει για δοκιμή στου Ρέντη. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας Πρωταθλητής, ο νεαρός βρέθηκε στην Μαδρίτη την τελευταία χρονιά ως επιλογή του Ζοσέ Μουρίνιο. Ο Special One θεωρεί τον υψηλόσωμο κεντρικό αμυντικό (1,88μ. Και 78 κιλά) εξαιρετικά ταλαντούχο.

Μάλιστα, στην Β' ομάδα της Ρεάλ αγωνίστηκε σε 23 αγώνες και είχε πετύχει ένα γκολ, ενώ ο Μουρίνιο τον χρησιμοποίησε και σε ματς του Champions League, στο εκτός έδρας 3-0 επί του Άγιαξ.

Πηγή: www.gazzetta.gr
 
Top