Απλήρωτοι εργαζόμενοι ,δημοτικοί σύμβουλοι που φεύγουν από την πλειοψηφία ο ένας μετά τον άλλο,ανύπαρκτη δημοτική ομάδα,αρνητικό περιβάλλον,ακατάσχετη αερολογία και λόγια. Μόνο λόγια ........
Ήρθε η F1 ,υπογειοποιήθηκε η Λαμπράκη, έστριψε το ΜΕΤΡΟ και έκανε στάση για πάρτι του Τζαννή,η ναυμαχία της Σαλαμίνας μεταφέρθηκε στην Αμφιάλη, δρόμοι που γέμισαν με πινακίδες που υποδείκνυαν τα όρια του νέου Δήμου, και άλλα πολλά.Παραμύθια με ή χωρίς δράκο.Τρύκ της δεκαετίας του 1980.
H ομάδα που παρουσιάστηκε και ζήτησε την ψήφο των πολιτών στις προηγούμενες δημοτικές εκλογές, στο ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ ήταν μια κίνηση πέρα από τα καθιερωμένα, ήταν μια ευκαιριακή συμμαχία με φόντο την εξουσία. 

Ετερογενείς και ετερόκλητες δυνάμεις, δυνάμεις που χρόνια με τον ένα ή τον άλλο τρόπο ήταν κοντά στα κέντρα εξουσίας και ευθύνονται για τη σημερινή κατάντια της περιοχής βρέθηκαν κάτω από την ίδια στέγη, μια στέγη όμως που αρχικά είχε στηθεί με άλλα υλικά και είχε σε μεγάλο βαθμό ως κύριο όραμα την προσφορά στην πόλη. Μια κίνηση πολιτών που στήθηκε με άλλα υλικά και στόχους και στελεχώθηκε στην πορεία με ότι κυκλοφορούσε στην ευρύτερη περιοχή και μπορούσε να φέρει ψήφους! 
Είναι γεγονός ότι όλες αυτές οι δυνάμεις δυσκολεύτηκαν να προσαρμοστούν στη νέα κατάσταση, αλλά και στις ιδιαίτερες δυσκολίες της εποχής. Οι άνθρωποι αυτοί είδαν ότι τα προγράμματα που ίσως τους ένωναν προεκλογικά να μην υπάρχουν, κατάλαβαν..., γνώρισαν την ευκολία των λόγων και τη δυσκολία των πράξεων και διαπίστωσαν ότι το όμορφο περιτύλιγμα δεν φτάνει για να κάνεις πολιτική και να διοικείς ένα Δήμο! 

http://plateiaippodameias.blogspot.gr
 
Top