Ο Ολυμπιακός ρίχνει πιο χαμηλά τις τιμές των εισιτηρίων του για το ματς με ΠΑΣ ενώ η μασκότ του, ο Λεόνε, σε ρόλο... Άγιου Βασίλη θα μοιράσει χαρά και δώρα. Στα 5 ευρώ τα εισιτήρια, στο 1 το παιδικό!
Ο Λεόνε ντύνεται… Άγιος Βασίλης και καλεί όλα τα παιδιά στο Καραϊσκάκη για το ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα. Τα Χριστούγεννα στο γήπεδο θα είναι… μαγικά και ερυθρόλευκα και για παιδιά αλλά και για μεγάλους. Η ΠΑΕ Ολυμπιακός στο πνεύμα της εποχής προσφέρει πολύ φτηνά εισιτήρια ώστε να μπορέσουν να βρεθούν στο γήπεδο στο παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα (την προσεχή Τετάρτη 18/12 και ώρα 19:30) όσο το δυνατόν περισσότεροι φίλαθλοι.
Οι τιμές των εισιτηρίων ξεκινούν απο 5 ευρώ ενώ το παιδικό εισιτήριο (για παιδιά μέχρι 15 ετών) έχει συμβολική τιμή μόλις 1 ευρώ. Επίσης πολλές εκπλήξεις θα περιμένουν τους μικρούς φίλους της ομάδας, που θα βρεθούν στην οικογενειακή κερκίδα, αφού ο Λεόνε, η μασκότ του συλλόγου, θα τους μοιράσει δώρα.
Εκτός απο τα παιδιά της οικογενειακής κερκίδας, ο Λεόνε θα μοιράσει στο ημίχρονο του αγώνα δώρα και στους θεατές του αγώνα. Οι τιμές για τα εισιτήρια του αγώνα με τον ΠΑΣ είναι: 5, 10, 15, 50 ευρώ (VIP) & 1 ευρώ (παιδικά). Η γιορτή αρχίζει στις 6 το απόγευμα στο Red Store, εκεί που οι πιτσιρικάδες θα μπορούν να φωτογραφίζονται με τον Λεόνε σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο.
Τα εισιτήρια του αγώνα θα διατίθενται από τα εκδοτήρια του γηπέδου έξω από την Θύρα 25, από την Δευτέρα 16/12 με ώρες διάθεσης 12:00-18:00, την Τρίτη 10:00-18:00 και την Τετάρτη από τις 10:00 έως την έναρξη του αγώνα. Εισιτήρια θα διατεθούν και μέσω Internet (www.olympiacos.org) από την Δευτέρα 16/12 από τις 12:00 έως την εξάντλησή τους.
Η παραλαβή των εισιτηρίων θα πραγματοποιείται ή με την λειτουργία print@home (παραλαβή των εισιτηρίων στο email) ή από τα εκδοτήρια του Καραϊσκάκη με την επίδειξη ταυτότητας και του επιβεβαιωτικού email συναλλαγής, με τις ανωτέρω ώρες λειτουργίας. Η ΠΑΕ Ολυμπιακός έκανε επίσης γνωστό πως για τον συγκεκριμένο αγώνα δεν χρειάζεται κάρτα φιλάθλου.

πηγη:gazzetta.gr
 
Top