Ο Βαγγέλης Μαρινάκης τα είπε με οργανωμένους στέλνοντας τα μηνύματά του. «Αντί για λάσπη να φτιάξουν ομάδες!», η ατάκα του. Τι είπε για Μήτρογλου, την τιμωρία της UEFA και το ελληνικό ποδόσφαιρο.
Ένα βασικό αντικείμενο συζήτησης στην κουβέντα του κ. Μαρινάκη με τους οργανωμένους ήταν το θέμα Μήτρογλου αλλά δεν αποτέλεσε το μοναδικό. Ο ισχυρός άνδρας του Ολυμπιακού εξέφρασε την ικανοποίησή του για την ολοκλήρωση της συμφωνίας για το νέο συμβόλαιο του παίκτη ενώ μετέφερε πως ήταν ένα γεγονός που χαροποίησε όλη την «οικογένεια» του Ολυμπιακού.
Επίσης έστειλε το μήνυμά του πως οι πρωταθλητές δείχνουν την δυναμική τους όταν θέλουν έναν παίκτη. Έχουν την ικανότητα και την δυνατότητα να τον διατηρήσουν στο δυναμικό τους. Παράλληλα όμως μίλησε για την τιμωρία της UEFA, για το γεγονός πως οι άλλες ομάδες πρέπει να σταματήσουν να φωνάζουν και να δυναμώσουν με επενδύσεις και όχι μόνο. «Είμαστε πολύ χαρούμενοι που έμεινε ο Κώστας στον Ολυμπιακό. Ξέρω πως χάρηκε για αυτό όλη η Ολυμπιακή οικογένεια.
Από την πρώτη στιγμή σας είχαμε πει ότι δεν υπάρχει περίπτωση ο παίκτης να θέσει θέμα ρήτρας και δικαιωθήκαμε. Υπάρχει μία νέα γενιά Ελλήνων ποδοσφαιριστών. Μέσα σε αυτούς είναι και ο Κώστας που θα είναι ο κορμό του Ολυμπιακού που ονειρευόμαστε. Σας το έχω ξαναπεί. Όποιον παίκτη θέλουμε στον Ολυμπιακό, τον κρατάμε», ήταν σύμφωνα με πληροφορίες τα λόγια του.
Σχετικά με την τιμωρία από την UEFA επισήμανε πως «τα πράγματα θα μπορούσαν να είναι ακόμα χειρότερα και για αυτό πρέπει και εμείς να ειμαστε ακόμα πιο προσεκτικοί. Να προσέχετε και εσείς αυτά τα πράγματα, έτσι ώστε να μην μπορεί κανένας να βρίσκει αφορμές να τιμωρήσει την ομάδα μας.
Η UEFA βάζει τους κανόνες και οφείλουμε να είμαστε συνεπείς και να κάνουμε ό,τι μας ζητούν, αλλά γενικά δεν θέλω, όπως ξέρω ότι δεν θέλετε και εσείς, ούτε παράξενα πανό, ούτε σημαίες, για να μη λέει ο καθένας ό,τι θέλει. Δεν είναι αμαρτία να είναι ακόμα και μία θέση κενή στο παιχνίδι με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, που είναι η απόλυτη ποδοσφαιρική γιορτή και θα την δουν τηλεοπτικά τα 2/3 του πλανήτη;».
Επιπλέον για το ελληνικό ποδόσφαιρο επισήμανε: «Στην Ελλάδα βλέπετε τι συμβαίνει. Πάντα φταίνε οι άλλοι. Καλό θα είναι να αφήσουν όλοι τα κλάματα και τις διαμαρτυρίες και να κοιτάξουν να επενδύσουν, φτιάξουν ομάδες και όχι λάσπη! Έτσι, κανένας δεν πήγε μπροστά!
Στο παιχνίδι με την Άντερλεχτ, ο διαιτητής έδωσε τρία πέναλτι και δε μίλησε κανείς! Στο παιχνίδι με τον ΠΑΣ ο διαιτητής, έδωσε δύο πεντακάθαρα πέναλτι, δε μας έδωσε άλλο ένα, επίσης πεντακάθαρο (στον Μπονγκ) και πάλι λένε για διαιτησίες. Δεν ασχολούμαστε, μεγαλώνουμε τον Ολυμπιακό κάθε μέρα, κοιτάζουμε τα όνειρα μας και συνεχίζουμε.
Και αυτοί, όσο δεν αλλάζουν μυαλά θα μένουν πίσω… Ο Ολυμπιακός και όσοι βρίσκονται σε αυτόν παλεύουν σκληρά για έναν Ολυμπιακό νικητή όπως επιβάλλει η μοίρα του συλλόγου να είναι ο Θρύλος! Ο Ολυμπιακός έχει ανέβει επίπεδο στην Ευρώπη και αυτό μόνο τυχαίο δεν είναι.
Η χαρά μου είναι διπλή που αυτό γίνεται με τους Έλληνες να είναι η ψυχή αυτής της ομάδας!». Το κλίμα στην καθιερωμένη πλέον συνάντηση των δύο πλευρών ήταν εξαιρετικό με τους οργανωμένους να μεταφέρουν προς τον κ. Μαρινάκη την χαρά τους και για την επέκταση του συμβολαίου του Μήτρογλου και για την πορεία της ομάδας, που είναι στις 16 κορυφαίες του Τσάμπιονς Λιγκ.

πηγη:gazzetta.gr
 
Top