Σε "μαγαζάκι", όπου βολεύει ημετέρους, έχει μετατρέψει η Δημοτική Αρχή του Βασίλη Μιχαλολιάκου το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά. Την αποκάλυψη...αυτή έκανε στη χθεσινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Πειραιά, ο ανεξάρτητος Δημοτικός Σύμβουλος Πειραιά, Ιωσήφ Βουράκης.Με λεπτομέρειες και στοιχεία αποκάλυψε όσα είχαν αναφερθεί και σε προηγούμενες συνεδριάσεις σχετικά με τον τρόπο ανάθεσης, με πρόχειρο μειοδοτικό διαγωνισμό, της ταξιθεσίας και έκδοσης εισιτηρίων του Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά. 

Όπως σημειώνει ο ίδιος, στο δημοτικό συμβούλιο, 
παρέθεσε αναλυτικά όλη την πορεία διεξαγωγής των διαγωνισμών και πώς τελικά την ταξιθεσία ανέλαβε η εταιρία Παναγιώτιδης ΕΠΕ, τη στιγμή που ο επικεφαλής της εταιρίας εμφανιζόταν, το προηγούμενο διάστημα, είτε ως συμβασιούχος υπάλληλος του ΟΠΑΝ, είτε παρέχοντας υπηρεσίες (με μπλοκάκι) μέχρι και τα τέλη Μαΐου οπότε και ίδρυσε την συγκεκριμένη εταιρία. Το γεγονός αυτό καθιστά παράνομη την ανάληψη του έργου, καθώς με βάση τον κώδικα δημοτικών και κοινοτικών υπαλλήλων, απαγορεύεται υπάλληλος του Δήμου να συμμετέχει σε διαγωνισμούς του Δήμου. Υπογράμμισε δε, ότι η συγκεκριμένη εταιρία έχει αναλάβει με απευθείας ανάθεση την φύλαξη του κολυμβητηρίου στα Βοτσαλάκια αλλά και ότι η εταιρία που είχε λάβει μέρος και στους δύο διαγωνισμούς και απορρίφθηκε, πήρε και αυτή με απευθείας ανάθεση την έκδοση των ηλεκτρονικών εισιτηρίων του Δημοτικού Θεάτρου. Στη συνέχεια, έγινε αναφορά στη διαφοροποίηση των επίσημων καταστάσεων με τα στοιχεία των εργαζομένων αλλά και όσων αμείβονται από τον ΟΠΑΝ σε διάστημα μίας ημέρας (μεταξύ 4/12/13 και 5/12/13)! 
Κλείνοντας την τοποθέτηση του σχετικά με το συγκεκριμένο ζήτημα, ο ανεξάρτητος Δημοτικός Σύμβουλος, Ιωσήφ Βουράκης, υποστήριξε την απαράδεκτη τροπή που έχει πάρει η διαχείριση του Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά από συγκεκριμένους κύκλους οι οποίοι λυμαίνονται το Δημοτικό Θέατρο, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «έχετε καταντήσει το Δημοτικό Θέατρο μαγαζάκι σας, από την ημέρα των εγκαινίων μέχρι και σήμερα για να βολεύονται οι ημέτεροι». 
@ Το "πάρτι" των αποκαλύψεων δεν σταματά στο "μαγαζάκι" του Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά...

http://reportaznet.blogspot.gr/
 
Top