Ο Μπρεντ Πέτγουεϊ τόνισε πως αυτός και οι συμπαίκτες του έκαναν πολύ καλή δουλειά σε όλο το παιχνίδι, ενώ πρόσθεσε πως μια ομάδα σαν τον Παναθηναϊκό, είναι ικανή να ανατρέψει κάθε πιθανή διαφορά.



«Κάναμε καλή δουλειά σήμερα. Παίξαμε όπως θα έπρεπε να είχαμε παίξει στο πρώτο παιχνίδι. Ο Παναθηναϊκός είναι μεγάλη ομάδα και έπρεπε να είχαμε καταλάβει ότι θα γυρνούσε από το -16 της τρίτης περιόδου», τόνισε αρχικά ο φόργουορντ του Ολυμπιακού.



«Στους τελικούς ένας παίκτης πάντα θέλει να παίζει καλά και πράγματι η συγκέντρωση μου για το αποψινό παιχνίδι ήταν ο τομέας των ριμπάουντ. Χαίρομαι που βοήθησα την ομάδα μου και βοήθησα επίσης με εύκολα καλάθια. Ήταν καλός αγώνας για μένα και χρειαζόμουν αυτή την ώθηση» πρόσθεσε στη συνέχεια.



«Ο τέταρτος τελικός θα είναι δύσκολος. Δεν πρόκειται να έρθει ο Παναθηναϊκός και να χάσει με κατεβασμένα τα χέρια. θα έρθουν στο ΣΕΦ με σκοπό να πάνε σε 5ο τελικό. Πιστεύω ότι θα μοιάζει με "κυνομαχία" ο αγώνας της Κυριακής και ελπίζω ότι στο τέλος θα νικήσουμε εμείς», είπε ολοκληρώνοντας.





http://olympiacos-blog.blogspot.com/2014/05/4_30.html
 
Top