«Καίει» το φύλλο αγώνα τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο και τον Παναθηναϊκό. Ο ιδιοκτήτης της "πράσινης" ΚΑΕ κατηγορείται πως πετούσε χαρτονομίσματα στους διαιτητές, του οποίους έβριζε μαζί με τους οπαδούς!



Άκρως επιβαρυντικό είναι το φύλλο αγώνα από το ματς στο ΟΑΚΑ για τον ιδιοκτήτη της ΚΑΕ Παναθηναϊκός. Συγκεκριμένα, σε αυτό αναφέρεται ότι ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος πετούσε χαρτονομίσματα των 50 ευρώ στον διαιτητή Κορομηλά στο τελευταίο δεκάλεπτο, ενώ αργότερα έβρισε τον πρώτο διαιτητή.



Όσον αφορά τα όσα συνέβησαν μετά τη λήξη της αναμέτρησης το φύλλο αγώνα αναφέρει πως μερίδα οπαδών του Παναθηναϊκού εισέβαλαν στον αγωνιστικό χώρο βρίζοντας τον πρώτο διαιτητή, με τον πρόεδρο της ΚΑΕ να... συμμετέχει.



Αναλυτικά:



«Στο Δ” δεκάλεπτο και κατά την εκτέλεση ελευθέρων βολών στο καλάθι του Παναθηναϊκού, ο πρόεδρος της ομάδας πλησίασε την τελική γραμμή και πέταξε προς τον β” διαιτητή τρία χαρτονομίσματα των 50 ευρώ. Ταυτόχρονα έβρισε τον α” διαιτητή «πουλημένο και αλήτη».



Στο τέλος του αγώνα κάποιοι οπαδοί του Παναθηναϊκού εισήλθαν στον αγωνιστικό χώρο και εξύβρισαν τον α” διαιτητή με τις εκφράσεις «είσαι π...να και θα σε γ....με παλιόπ....α». Συνεπικουρούμενοι από τον πρόεδρο της ομάδας».



http://olympiacos-blog.blogspot.com/2014/05/50.html
 
Top