Την έντονη αντίδραση του Παναθηναϊκού προκάλεσε η παρουσία υπεράριθμων διαπιστευμένων στον πάγκο του Ολυμπιακού, ενώ ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος έστειλε την ομάδα στ’ αποδυτήρια μέχρι να δοθεί τελικά λύση.



Ένταση στο ΟΑΚΑ λίγα λεπτά πριν την έναρξη του τρίτου τελικού της Α1 Μπάσκετ στο ΟΑΚΑ ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό! Το θέμα με τα άτομα, που θα καθίσουν στον πάγκο των ερυθρόλευκων κατά τη διάρκεια του αγώνα απασχόλησε έντονα την «πράσινη» ΚΑΕ.



Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος κρατώντας τους... κανονισμούς στα χέρια, ισχυριζόταν πως δεν θα δεχτεί να ξεκινήσει το παιχνίδι στην περίπτωση που δεν αποχωρήσουν άτομα, που δεν είναι διαπιστευμένα από τον πάγκο του Ολυμπιακού (Σκινδήλιας και Σταυρόπουλος).



Έτσι, τη στιγμή που ξεκίνησε η παρουσίαση του Ολυμπιακού, οι παίκτες και το προπονητικό επιτελείο του «Τριφυλλιού» πήραν τον δρόμο για τα αποδυτήρια μέχρι να λυθεί οριστικά το θέμα.



Τελικά μετά από καθυστέρηση περίπου 10 λεπτών, η λύση βρέθηκε και οι Σκινδήλιας και Σταυρόπουλος θα παρακολουθήσουν τον τρίτο τελικό κανονικά από τον πάγκο, από τον οποίο αποχώρησαν ένας φροντιστής και ένας μασέρ.





http://olympiacos-blog.blogspot.com/2014/05/blog-post_5891.html
 
Top