Ήπιων τόνων εμφανίστηκε ο Γιώργος Πρίντεζης μετά το μπρέικ επί του Παναθηναϊκού και ζήτησε συγκέντρωση την Κυριακή για να κατακτήσει το πρωτάθλημα ο Ολυμπιακός.



Ο φόργουορντ των ερυθρόλευκων... δεν πετάει στα σύννεφα, αναφέρθηκε στον πραγματικό εαυτό που έβγαλε η ομάδα του στα τελευταία δύο παιχνίδια και ζήτησε συγκέντρωση για να έρθει η κούπα την Κυριακή στο ΣΕΦ.



«Κάναμε μια πολύ μεγάλη νίκη, αλλά γενικότερα δεν θέλω να πω πολλά ακόμη. Για να μετρήσει η νίκη πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι την Κυριακή. Ο Παναθηναϊκός παραμένει μια πολύ καλή ομάδα και δεν πρέπει να δείξουμε τα κενά διαστήματα του ΟΑΚΑ, γιατί είναι λάθη που κρίνουν τους τίτλους.



Ήμασταν πολύ πιο αποφασιστικοί αυτή τη φορά. Δεν κάναμε τίποτα περισσότερο από το 2-1. Στο τέλος πήγαμε να χάσουμε ένα παιχνίδι που το ελέγχαμε, αλλά ίσως σήμερα να βρήκαμε ρυθμό μετά το ματς στο ΣΕΦ, τα ποσοστά μας ήταν λίγο πιο… ανθρώπινα, βάλαμε μεγάλα σουτ, παίξαμε καλή άμυνα και δεν είχαμε τόσα κενά διαστήματα.



Θεωρώ ότι ο τρόπος που αρχίσαμε τους τελικούς μάς πείσμωσε, γιατί δεν ήταν η πραγματική μας εικόνα. Από εκεί και πέρα το δεύτερο ματς ήταν πολύ σημαντικό για μας, γιατί βγάλαμε πολλά κομμάτια της δουλειάς μας όλη τη χρονιά», ήταν σχετικά τα λόγια του Πρίντεζη.




http://olympiacos-blog.blogspot.com/2014/05/blog-post_30.html
 
Top