Χωρίς νταντά έμεινε μες στο καλοκαίρι η Ελένη Μενεγάκη και έτρεχε και δεν έφτανε...

Απευθύνθηκε λοιπόν σε γνωστό γραφείο οικιακού προσωπικού και βρήκε την ιδανική για να κάνει τη δουλειά της.Η προηγούμενη νταντά ...





ήταν από τις Φιλιππίνες και εργαζόταν χρόνια στο σπίτι της παρουσιάστριας, όμως έπρεπε να επιστρέψει στην πατρίδα της.Έτσι λοιπόν η Ελένη ζήτησε από το γνωστό γραφείο να της βρουν μια νταντά με πολύ συγκεκριμένα προσόντα.

Το Λενιώ ήθελε η κοπέλα που θα αναλάμβανε τα τρία της παιδιά να είναι πρόσχαρη, έξυπνη, να μιλάει καλά αγγλικά, να έχει εργαστεί και να έχει εμπειρία με μικρά παιδιά και κυρίως να αγαπά τα ζώα και να ξέρει να τα φροντίζει.Κι αυτό γιατί η νταντά δεν θα προσέχει μόνο τον Άγγελο, την Λάουρα και τη Βαλέρια, αλλά και τον ζωηρό Βίκτωρα, το λαμπραντόρ της οικογένειας!

Η ιδανική για την θέση αυτή βρέθηκε και είναι μια κυρία από την Ινδονησία που είχε εργαστεί στο παρελθόν στο σπίτι γνωστής οικογένειας στην Εκάλη με δύο παιδάκια και σκύλο.

Η νταντά σύμφωνα με τις πληροφορίες θα είναι εσωτερική, θα έχει ένα ρεπό την εβδομάδα και ο μισθός της θα είναι 800 ευρώ.





7news.gr

 
Top