Μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό μέσα στο ΟΑΚΑ και ότι αυτό συνεπάγεται ο Φραγκίσκος Αλβέρτης έχει να αντιμετωπίσει και άλλα προβλήματα, αφού είδε τρεις παίκτες του να μην παίρνουν μέρος στην προπόνηση εν όψει ΣΕΦ.



Ο Παναθηναϊκός μετράει δύο συνεχόμενες ήττες από τον Ολυμπιακό και μάλιστα χθες το βράδυ οι «πράσινοι» είδαν τους ερυθρόλευκους να κάνουν break στο ΟΑΚΑ και να παίρνουν στα χέρια τους το πλεονέκτημα της έδρας. Οι «πράσινοι» από την στιγμή που θέλουν να κυνηγήσουν τις ελπίδες τους για να φέρουν την σειρά στο 2-2, δεν έχουν την πολυτέλεια να χάσουν καθόλου χρόνο.



Έτσι, ο Φραγκίσκος Αλβέρτης προπόνησε και σήμερα την ομάδα του (σε πιο χαλαρούς ρυθμούς) αλλά είδε το απουσιολόγιό του… να γεμίζει! Ο Έλληνας τεχνικός των "πράσινων" λόγω της χθεσινής αναμέτρησης δεν ανέβασε ρυθμούς και περιορίστηκε στις παρατηρήσεις του τρίτου τελικού και περισσότερο σε ατομική προπόνηση.



Στην διάθεση του τεχνικού του Παναθηναϊκού δεν ήταν οι Στεφάν Λάσμε, Τζειμς Γκιστ και Γιόνας Ματσιούλις. Ο σέντερ του «τριφυλλιού» μετά από μια δυνατή πτώση του στο παρκέ τραυμάτισε τον αυχένα του και προτιμήθηκε να μείνει εκτός, ο Γκιστ δεν ακολούθησε το πρόγραμμα λόγω του τραβήγματος που είχε τις τελευταίες ημέρες στον οπίσθιο μηριαίο, ενώ ο Λιθουανός υπέστη διάστρεμμα κατά την διάρκεια του χθεσινού αγώνα και θα εξεταστεί και πάλι αύριο, ενώ παράλληλα είχε ενοχλήσεις στο γόνατο.



http://olympiacos-blog.blogspot.com/2014/05/blog-post_7076.html
 
Top