Η ομάδα μας εντυπωσίασε στο "Paiania Cup" αλλά ηττήθηκε στα πέναλτι στον τελικό κόντρα στον Πανιώνιο.

Στον τελικό του "Paiania Talent Cup 2016" αγωνίστηκε η ομάδα Κ-11 της Ακαδημίας του Ολυμπιακού καταλαμβάνοντας την 2η θέση αφού ηττήθηκε στα πέναλτι από τον Πανιώνιο.

Η ομάδα του Ιάκωβου Χατζηράπτη ήταν εντυπωσιακή και αήττητη (μόνο στα πέναλτι στον τελικό ηττήθηκε) σ' όλο το τουρνουά που διεξήχθη στην Παιανια αλλά ήταν άτυχη στον τελικό. Κόντρα στον Πανιώνιο είχε δυο δοκάρια ενώ τις ακυρώθηκε και γκολ και έτσι ο αγώνας έληξε 0-0 με την ομάδα της Νέας Σμύρνης να παίρνει την κούπα στη διαδικασία των πέναλτι.

Στη Α' φάση του τουρνουά, το οποίο ήταν πολύ δυνατό και συμμετείχαν 16 ομάδες, η Ολυμπιακός επικράτησε με 5-0 του ΑΠΟΕΛ, με 2-0 της Ακαδημίας Παθιακάκη και έμεινε ισόπαλος (1-1) με τον Κένταυρο. Η ομάδα μας προκρίθηκε ως πρώτη στη Β' φάση όπου κέρδισε με 1-0 τον Ατρόμητο Αθηνών, με 1-0 την Ακαδημία Παπαβασίλείου από την Κύπρο ενώ έμεινε στο 0-0 με τον Παναθηναϊκό. Έτσι τερμάτισε στην 1η θέση και εξασφάλισε θέση στον τελικό.

Ο τεχνικός της Κ-11 Ιάκωβος Χατζηράπτης μιλώντας για την παρουσία στο τουρνουά σημείωσε: "Είμαι πολύ ευχαριστημένος από τα παιδιά. Έκαναν μεγάλη προσπάθεια όλο το 3ήμερο και άξιζαν την 1η θέση. Βέβαια κύριο μέλημα μας είναι η βελτίωση και η εξέλιξη και σ' αυτούς τους τομείς πήγαμε καλά στο τουρνουά".

Οι ποδοσφαιριστές της Κ-11: Τροιζής, Συρίγος, Παρασκευάς, Καραμπάγιας, Βασιλάκος, Μπουμπουλίμα, Ρουμελιώτης, Αθανασίου, Λεγάκης, Διαμαντόπουλος, Τουλγέρογλου, Τόλι, Φικάι, Φουστέρης, Μπατσιάκος, Γεωργούλιας, Μελαδάκης, Μουζακίτης, Καστόρας, Δρόσος.

http://olympiacos-blog.blogspot.com/2016/04/1129_29.html
 
Top