Αν όχι από φέτος, από τις επόμενες σεζόν, ο βασικός στόχος της ΑΕΚ θα είναι... η κατάκτηση του πρωταθλήματος, όπως δήλωσε ο Δημήτρης Κατσίβελης στον ΣΠΟΡ FM 94,6.

Ο Ολυμπιακός είναι το φαβορί στους ημιτελικούς της Α1 με την ΑΕΚ, όπως δήλωσε ο Έλληνας γκαρντ,ο οποίος τόνισε πως η «Ένωση» θα έχει λιγότερη πίεση στη σειρά με τους ερυθρόλευκους, σε σχέση με τα ματς κόντρα στον ΠΑΟΚ, ενώ αποκάλυψε πως από τις επόμενες σεζόν ο βασικός στόχος της ομάδας θα είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Δημήτρης Κατσίβελης :

Για την πρόκριση της ΑΕΚ στα ημιτελικά: «Η αλήθεια είναι ότι δεν παίξαμε καλό μπάσκετ κατά τη διάρκεια τη σειράς με τον ΠΑΟΚ, αλλά το αποτέλεσμα που θέλαμε, ήρθε και το σημαντικό είναι ότι είμαστε στην τετράδα».

Για τη μετάβαση από τον Ολυμπιακό στην ΑΕΚ: «Ήταν αρκετά δύσκολο το ξεκίνημα της μετάβασης. Αλλά ήμουν τυχερός γιατί είχα έμπειρους συμπαίκτες και προπονητές. Πιστεύω ότι όσο περνάει ο καιρός εξοικειώνομαι με τον ρόλο μου και μπορώ να προσφέρω περισσότερα».

Για τον ημιτελικό με τον Ολυμπιακό: «Ο Ολυμπιακός είναι το μεγάλο φαβορί της σειράς και είναι πληγωμένος με την ευρωπαϊκή πορεία. Αλλά, όπως δείξαμε και στο ματς του δεύτερου γύρου τον κοιτάξαμε στα μάτια και χάσαμε στις λεπτομέρειες. Είναι δύσκολη σειρά για εμάς, αλλά θέλουμε να δείξουμε το χαρακτήρα που έχουμε και να κάνουμε καλές εμφανίσεις και γιατί όχι να πάρουμε κάποια νίκη μέσα στο ΣΕΦ. Να κάνουμε μία καλή και αξιοπρεπή σειρά με τον Ολυμπιακό».

Για το αν έπαιξε ρόλο η πίεση στα ματς με τον ΠΑΟΚ: «Η πίεση ήταν μεγάλη και ειδικά μετά την ήττα στο ΟΑΚΑ. Αντιδράσαμε, όμως. Μπορεί να μην παίξαμε μπάσκετ υψηλού επιπέδου, αλλά πήραμε τις δύο νίκες που έπρεπε. Τώρα με τον Ολυμπιακό έχουμε λιγότερη πίεση και θα προσπαθήσουμε να παίξουμε καλύτερο μπάσκετ».

Για το αν είναι καλύτερα τώρα η «Ένωση» με τις αλλαγές στο ρόστερ: «Δεν είναι εύκολο με τις πολλές αλλαγές να προσαρμόζεσαι. Αλλά, τώρα η ομάδα έχει την τελική της μορφή και μέρα με τη μέρα προσπαθούμε να βρούμε τη χημεία μας. Σίγουρα, είμαστε αρκετά καλύτερα τώρα σε σχέση με την αρχή της σεζόν».

Για τον Μάκη Αγγελόπουλο: «Η ΑΕΚ μεγαλώνει μέρα με τη μέρα και αυτό φαίνεται σε όλο τον κόσμο του μπάσκετ. Ο ελληνικός αθλητισμός χρειάζεται ανθρώπους σαν τον Μάκη Αγγελόπουλο, ο οποίος ανεβάζει επίπεδο την ομάδα».

Για το πρωτάθλημα: «Στο πλάνο του προέδρου υπάρχει η λέξη πρωτάθλημα. Αυτή τη στιγμή είμαστε στην τετράδα και έχουμε μπροστά μας μία δύσκολη σειρά. Αν όχι από φέτος, από τα επόμενα χρόνια η ΑΕΚ θα στοχεύει για το πρωτάθλημα».

http://olympiacos-blog.blogspot.com/2016/04/blog-post237.html
 
Top