Για... αναθέρμανση του ενδιαφέροντος του Ολυμπιακού για την απόκτηση του Αργεντίνου επιθετικού της Ράσινγκ Κλουμπ, Γκουστάβο Μπου, κάνει λόγω η εφημερίδα «Ole».

Έναν παίκτη που απασχόλησε τον Ολυμπιακό στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου επαναφέρει στο προσκήνιο η έγκυρη εφημερίδα της Αργεντινής. Πρόκειται για τον 26χρονο επιθετικό της Ράσινγκ Κλουμπ, Γκουστάβο Μπου, για τον οποίο οι ερυθρόλευκοι προσέφεραν 7 εκατομμύρια ευρώ, πρόταση που απορρίφθηκε από τον σύλλογο.

Σύμφωνα πάντα με την εφημερίδα, στο Λιμάνι έχουν εκτιμήσει την άποψη του σκάουτέρ τους στη χώρα του τάνγκο, Λουτσιάνο Γκαλέτι, ο οποίος επιμένει για την απόκτηση του παίκτη ο οποίος σε 46 παιχνίδια στην Ράσινγκ έχει πετύχει 29 γκολ.

«Ο Ολυμπιακός, ομάδα στην οποία παίζουν οι Εστέμπαν Καμπιάσο και Αλεχάντρο Ντομίνγκεζ παρέλαβε θετική έκθεση από τον Λουσιάνο Γκαλέτι. Θα είναι και την επόμενη σεζόν στο Champions League και θέλει τον Μπου για στήριγμα στην επίθεσή του», αναφέρει χαρακτηριστικά το δημοσίευμα.

Μένει να δούμε αν ισχύει και το αν ο Μάρκο Σίλβα έχει όντως δώσει τη συγκατάθεσή του για την αγορά ενός τόσο ακριβού για τα ελληνικά δεδομένα επιθετικού.

http://olympiacos-blog.blogspot.com/2016/04/blog-post152_29.html
 
Top