Την επιθυμία της Κρουζ Αζούλ να ...αγοράσει τον Χόρχε Μπενίτες από τον Ολυμπιακό, εξέφρασε ο τεχνικός διευθυντής του συλλόγου, Εντουάρντο δε λα Τόρε.

Μπορεί πριν λίγο καιρό να είχε διαρρεύσει στα μεξικανικά ΜΜΕ ότι το deal ανάμεσα στην Κρουζ Αζούλ και τον Ολυμπιακό για τον 23χρονο επιθετικό βρίσκεται προ των πυλών (έναντι μάλιστα 4 εκατ. ευρώ), η υπόθεση ωστόσο παραμένει... ανοιχτή, αλλά η πρόθεση των Μεξικανών δεν έχει αλλάξει, όσον αφοράε τις βλέψεις τους για τον παίκτη.

«Είναι προφανές ότι η απόδοσή του μιλάει από μόνη της και η πρόθεσή μας είναι αυτή (να αγοραστεί από τον Ολυμπιακό). Αυτό ωστόσο θα γίνει μόλις τελειώσουμε τις υποχρεώσεις μας», τόνισε σε σχετική ερώτηση ο τεχνικός διευθυντής της Κρουζ Αζούλ, Εντουάρντο δε λα Τόρε, για το μέλλον του Μπενίτες ο οποίος πραγματοποιεί εξαιρετική σεζόν και είναι πρώτος σκόρερ της ομάδας του (10 γκολ στο πρωτάθλημα και 3 στο Κύπελλο).

Την ίδια στιγμή όμως ο Παραγουανός επιθετικός που ανήκει στον Ολυμπιακό, δήλωσε πως θέλει να παραμείνει στην Κρουζ Αζούλ: «Η αλήθεια είναι ότι θέλω να συνεχίσω, αλλά αυτό το θέμα το αφήνω στον ατζέντη μου. Ο σύλλογος είναι αυτός που θα αποφασίσει γι' αυτό. Εγώ πάντα σαν ποδοσφαιριστής προσπαθώ να είμαι σε μεγάλους συλλόγους», τόνισε μεταξύ άλλων.

http://olympiacos-blog.blogspot.com/2016/04/blog-post683.html
 
Top