Νέο δημοσίευμα στην Αγγλία μεταδίδει την πληροφορία πως... πλησιάζει το deal ανάμεσα στον Βαγγέλη Μαρινάκη και τον Φαουάζ Αλ Χασάουι για την ομάδα της Νότιγχαμ Φόρεστ.

Πιο συγκεκριμένα η «Nottinghampost» έκανε για 2η σερί μέρα αναφορά στις επαφές που υπάρχουν ανάμεσα στον πρόεδρο των ερυθρόλευκων και τον ιδιοκτήτη του αγγλικού συλλόγου, Φαουάζ Αλ Χασάουι.

Το δημοσίευμα έχει τίτλο: «Η επενδυτική συμφωνία θα μπορούσε να είναι κοντά για Νότιγχαμ Φόρεστ και τον ιδιοκτήτη του Ολυμπιακού, ο οποίος συναντά τον Φαουάζ Αλ Χασάουι».

Στο δημοσίευμα τονίζεται μεταξύ άλλων ότι «όπως γίνεται κατανοητό ο πρόεδρος του ελληνικού κλαμπ βρίσκεται σε συζητήσεις με τον Φαουάζ Αλ Χασάουι για μία πιθανή επιχειρηματική είσοδό του στους Reds. Αναφορές στην Ελλάδα δείχνουν ότι πραγματοποιήθηκε συνάντηση μεταξύ των δύο ανδρών στην γιορτή του Ολυμπιακού για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, καθώς ο Αλ Χασάουι προσκλήθηκε να παραβρεθεί στη φιέστα στο Καραϊσκάκη.

Ο Μαρινάκης δείχνει διατεθειμένος να διευρύνει τη δράση του πέραν της πιο επιτυχημένης ομάδας στην Ελλάδα, με τη συμμετοχή του στο κλαμπ της Τσάμπιονσιπ με μία σπουδαία ιστορία. Στη Φόρεστ αρνήθηκαν να σχολιάσουν επίσημα όσα αναφέρονται, αλλά πηγές επιβεβαιώνουν τις τελευταίες ημέρες ότι υπάρχουν συνομιλίες μεταξύ των δύο πλευρών για μία επένδυση στο City Ground κι ότι έχει σημειωθεί σημαντική οπρόοδος».

Συμπληρώνεται πάντως πως δεν είναι ξεκάθαρο το πως θα μπει στην ομάδα ο Βαγγέλης Μαρινάκης αφού ο Αλ Χασάουι δεν θέλει να φύγει τελείως από τη Νότιγχαμ.

Να τονίσουμε πάντως ότι Ολυμπιακός έχει διαψεύσει τα πάντα τουλάχιστον... τρεις φορές.

http://olympiacos-blog.blogspot.com/2016/04/blog-post124.html
 
Top