Ο Νώντας Παπαντωνίου, υποστήριξε πως η ΑΕΚ είναι... υποχρεωμένη να παλέψει κάθε ματς με τον Ολυμπιακό για τους ημιτελικούς της Basket Leagure, ενώ πρόσθεσε πως όλη η ομάδα χρωστάει στον εαυτό της ένα μεγάλο παιχνίδι!

Αναλυτικά όσα είπε στην εφημερίδα «Ώρα για Σπορ»:

Για το ματς με τον ΠΑΟΚ: «Υπήρχε παραπάνω πίεση στην ομάδα, γιατί ήταν ένα ματς που έπρεπε με αυτές τις απουσίες να κερδίσουμε, ό,τι κι αν γινόταν. Πιστεύω αυτό μας επηρέασε, ειδικά κάποιους παίκτες που είναι οι πρωταγωνιστές μας. Κρατάμε την νίκη. Αυτό ήταν το σημαντικό. Να μας φύγει όλη η πίεση τώρα προκριθήκαμε στους «4», γιατί περάσαμε δύο δύσκολες εβδομάδες. Δείξαμε τρομερό χαρακτήρα, που καταφέραμε να γυρίσουμε τη σειρά στην έδρα μας και να προκριθούμε. Αυτό πιστεύω μας άξιζε, ήμασταν καλύτεροι. Τώρα θα κοιτάξουμε να ξεκινήσουμε τη σειρά με τον Ολυμπιακό για να πάρουμε ό,τι καλύτερο γίνεται» και πρόσθεσε για τη σειρά με τους «ερυθρόλευκους»:

Για τους ημιτελικούς με τον Ολυμπιακό: «Χρωστάμε κάτι παραπάνω στον εαυτό μας και στον κόσμο μας. Χρωστάμε χαρά σε ένα τέτοιο πολύ μεγάλο παιχνίδι. Πιστεύω ότι θα τα καταφέρουμε. Σιγά – σιγά δείχνουμε ότι η ομάδα είναι στον σωστό δρόμο και αυτό προσπαθούμε να κάνουμε, αρχής γενομένης από την Τετάρτη. Το σημαντικό είναι να τεστάρουμε τις δυνάμεις μας με τον Ολυμπιακό.

Η ομάδα πιστεύει σε κάθε παιχνίδι στη νίκη. Θα πάμε να διεκδικήσουμε ό,τι μας αναλογεί και επειδή είμαστε ΑΕΚ, σε κάθε παιχνίδι με τον Ολυμπιακό θα προσπαθήσουμε να κερδίσουμε. Θα πάμε παιχνίδι με παιχνίδι ξεχωριστά και θα δούμε τι μπορούμε να καταφέρουμε. Δεν μιλάμε από τώρα για μπρέικ».

http://olympiacos-blog.blogspot.com/2016/04/blog-post146.html
 
Top