Ο Ραφαέλ Μπρακάλι εκπροσωπώντας τους παίκτες της Αρούκα ευχήθηκε να έχουν μία μεγάλη βραδιά για να γράψουν ιστορία.

Αναλυτικά:

Επειδή έχεις παίξει στον Παναιτωλικό και έχεις παίξει εναντίον του Ολυμπιακού στο Καραϊσκάκη. Τι έχεις μεταφέρει στους συμπαίκτες σου;

Είμαι πολύ χαρούμενος που επιστρέφω σε μία χώρα που έζησα δύο χρόνια και συμπεριφέρθηκαν όμορφα σε εμένα και την οικογένειά μου. Την εποχή που έπαιζα στον Παναιτωλικό ήταν διαφορετικά. Ο Ολυμπιακός αντιστοιχούσε τότε με την Μπενφίκα, την Πόρτο και την Σπόρτινγκ. Εμείς στον Παναιτωλικό ήμασταν σαν την Αρούκα. Είχαμε καταφέρει δύο ισοπαλίες στην έδρα μας και είχαμε χάσει στο Καραϊσκάκη, σε ένα ματς όμως που ήταν αμφίρροπο. Εύχομαι στο αυριανό ματς να έχουμε διαφορετικό αποτέλεσμα και να βοηθήσουμε το πορτογαλικό ποδόσφαιρο με άλλη μία ομάδα στους ομίλους.

Η νίκη και το γεγονός ότι η Πόρτο κατάφερε να περάσει την Ρόμα, μπορεί να σας εμπνεύσει;

Η Πόρτο είναι μεγάλη ομάδα και κατάφερε μετά από σκληρή δουλειά να πάρει τη νίκη στην Ιταλία και να περάσει. Παρόλα αυτά και εμείς ως ομάδα είμαστε έτοιμοι σε επίπεδο προετοιμασίας και ελπίζω μετά από 90 λεπτά ή 120 λεπτά ή ό,τι χρειαστεί να έχουμε καταφέρει να περάσουμε στους ομίλους.

Τι σκέφτεσαι για το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός έχει να χάσει 40 χρόνια από πορτογαλική ομάδα στο Καραϊσκάκη;

Οι παραδόσεις είναι για να σπάνε, εμείς έχουμε περάσει πρώτη φορά στην Ευρώπη και ελπίζω ότι θα γράψουμε αύριο ιστορία.

Θα είναι ιδιαίτερο ματς για την ομάδα σου από την άποψη ότι παίζετε με μία ομάδα που στο παρελθόν είχε πολλούς Πορτογάλους προπονητές, αλλά και τώρα έχει επίσης τον Μπέντο; Και επίσης για εσένα αν είναι ιδιαίτερο το γεγονός ότι επιστρέφεις σε μία χώρα που έπαιξες δύο χρόνια.

Αναφορικά για τους προπονητές που είπατε, το γεγονός ότι έρχονται εδώ Πορτογάλοι δείχνει το πόσο καλή δουλειά γίνεται από τους Πορτογάλους. Δείχνει επίσης το πόσο σωστά επένδυσε ο Ολυμπιακός φέρνοντας μεγάλα ονόματα. Θυμάμαι στη θητεία μου εδώ, ότι παρότι είχαμε έναν Έλληνα προπονητή τού άρεσε πολύ το πορτογαλικό ποδόσφαιρο και το παρακολουθούσε. Όσο για τον Πάουλο Μπέντο μ' αρέσει ως προπονητής, αλλά εύχομαι να κερδίσουμε εμείς. Στον Μπέντο και στον Ολυμπιακό εύχομαι να κερδίσει το πρωτάθλημα και να πάει πολύ καλά.

Στο τελευταίο ματς είχες μία γεμάτη βραδιά με πολλές μεγάλες αποκρούσεις. Θεωρείς ότι θα έχεις πολλή δουλειά και αύριο;

Εύχομαι όλη η ομάδα να έχει μεγάλη βραδιά, ώστε να περάσουμε στον επόμενο γύρο γιατί εγώ ως τερματοφύλακας δεν είμαι απλά ένα πιόνι στην ομάδα. Η ομάδα αποτελείται από πολλούς παίκτες που κάνουν μία προσπάθεια για να κερδίσουν.

http://olympiacos-blog.blogspot.com/2016/08/blog-post_8901.html
 
Top