Ο Χιλιανός μέσος, Νταβίντ Πισάρο, μίλησε στον Sport 24 Radio για το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Ολυμπιακού, τον Μάρκο Μαρίν, με τον οποίο ήταν συμπαίκτες στην Φιορεντίνα, αλλά και για τους Αντρέα Στραματσόνι, Παναγιώτη Κονέ και Γιώργο Καραγκούνη.

Ο Νταβίντ Πισάρο μίλησε:

Για τον Μάρκο Μαρίν: “Στην Φιορεντίνα δυστυχώς λόγω κάποιων τραυματισμών δεν έπαιξε όσο θα θέλαμε, αλλά αυτό συμβαίνει στο ποδόσφαιρο. Έδειξε όμως πόσο ποιοτικός παίκτης είναι. Τότε προπονητής μας ήταν ο Μοντέλα και θυμάμαι ότι ο Μαρίν ήταν ελεύθερος να κινείται πίσω από τον επιθετικό. Σίγουρα όμως υπήρχαν ή εξακολουθούν να υπάρχουν πράγματα προς βελτίωση.

Του εύχομαι να πετύχει στον Ολυμπιακό. Εκτός από καλός ποδοσφαιριστής, είναι εξαιρετικός άνθρωπος. Είναι εξαιρετικός ως προς την επικοινωνία με τους συμπαίκτες του. Ο Ολυμπιακός είναι ένας μεγάλος σύλλογος που πρωταγωνιστεί στο πρωτάθλημα και συμμετέχει στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Ο Μαρίν μπορεί να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της νέας του ομάδας, αρκεί να είναι σε καλή φυσική κατάσταση και να μην έχει τραυματισμούς. Με αυτές τις προϋποθέσεις, είμαι σίγουρος ότι οι Έλληνες φίλαθλοι θα τον απολαύσουν και θα μείνουν ικανοποιημένοι από αυτόν”.

Για τον Αντρέα Στραματσόνι: “Όταν ήμουν στη Ρόμα, ο Αντρέα ήταν στις ακαδημίες των “Τζαλορόσι”. Έχει τη δική του ποδοσφαιρική φιλοσοφία και του εύχομαι κάθε επιτυχία τώρα που είναι στην τεχνική ηγεσία του Παναθηναϊκού”.

Για τον Παναγιώτη Κονέ και τον Γιώργο Καραγκούνη: “Έχω τις καλύτερες αναμνήσεις και θέλω να τους στείλω τους χαιρετισμούς μου. Οι Έλληνες και οι Χιλιανοί μοιάζουμε ως προς την ιδιοσυγκρασία. Είναι δυο χαρούμενοι και εκδηλωτικοί λαοί. Έχω μόνο ευχάριστες αναμνήσεις τόσο από το αγωνιστικό κομμάτι όσο και από την επικοινωνία μας στα αποδυτήρια. Είναι πάρα πολύ καλά παιδιά και τα δύο. Τους εύχομαι τα καλύτερα σε ότι κι αν κάνουν”.

Για το αν είχε ποτέ πρόταση από ελληνική ομάδα: “Πριν πάω στη Χιλή για το Κόπα Αμέρικα είχε ακουστεί ότι υπήρχε ενδιαφέρον από τον Ολυμπιακό. Αποδείχθηκαν φήμες του μεταγραφικού παζαριού. Κανείς δεν επικοινώνησε μαζί μου και επέστρεψα στη Χιλή”.

http://olympiacos-blog.blogspot.com/2016/08/blog-post_543.html
 
Top