Αήττητη η ομάδα του Τάσου Πάντου.

Μ' απολογισμό τρεις ισοπαλίες και μια νίκη ολοκλήρωσε η Κ-14 του Ολυμπιακού την παρουσία στο "Platamon Cup" που διεξήχθη στον Πλαταμώνα από τις 27 έως 29 Οκτωβρίου.

Η ομάδα του Τάσου Πάντου επικράτησε με 1-0 (Σταμέλος) τον Άγιαξ Θεσσαλονίκης ενώ αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 με τον ΠΑΟΚ (Σταμούλης) και τον Χριστό Σερρών (Σταμούλης) στους αγώνες του ομίλου. Οι "ερυθρόλευκοι" αν και αήττητη έμειναν στην 3η θέση στην ισοβαθμία και έτσι έμειναν εκτός ημιτελικών. Στον τελευταίο τους αγώνα για τις θέσεις 5-6 απέσπασαν ισοπαλία (1-1) από τον Άρη και στα πέναλτι ηττήθηκαν με 2-1. Το γκολ στο ματς με τον Άρη πέτυχε ο ποδοσφαιριστής της Σχολής Θεσσαλονίκης Αντόνιο Ακούλι ο οποίος ενίσχυσε στο τουρνουά της Κ-14.

Ο τεχνικός της ομάδας μας Τάσος Πάντος σημείωσε: "Μπράβο στα παιδιά για την προσπάθεια τους. Ήταν ένα καλό τουρνουά μ' ανταγωνιστικές ομάδες και σίγουρα κερδίσαμε πολλά. Το σημαντικό σ' αυτές τις ηλικίες είναι η εξέλιξη και η διόρθωση των λαθών σου ως ομάδα και κάθε παίκτης ξεχωριστά. Δουλεύουμε καθημερινά για να δώσουμε το καλύτερο σ' αυτά τα παιδιά τα οποία τη νέα περίοδο θα παίξουν στη Super League".

Για τον Ολυμπιακό αγωνίστηκαν στο "Platamon Cup" οι: Αμανατίδης, Γαρμπής, Γιανναράκος, Γιγίνης, Γραμματικάκης, Δούμας Α, Ζέζας, Καραπαναγιωτίδης, Κουιμέλης, Λάγγας, Λιάτσος, Μπονέλης, Ντόη, Σπυριδάκης, Σταμέλος, Σταμούλης, Τάμπος, Τσιουρής, Φεϊζούλα, Ακούλλι.

http://olympiacos-blog.blogspot.com/2016/10/14-platamon-cup.html
 
Top