Τους Παίδες του Ατρόμητου αντιμετώπισε το Σάββατο το μεσημέρι στο Ρέντη ο Ολυμπιακός, ο οποίος πήρε τη μεγάλη νίκη με το γκολ του Σουρλή στο 80ό λεπτό.

Μετά το ματς, έκανε δηλώσεις στο gavros.gr ο Τάσος Πάντος, με τον συνεργάτη του Νίκου Τοπολιάτη να σημειώνει πως ο Ολυμπιακός άξιζε τη νίκη.

«Νομίζω σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού σήμερα ήμασταν κυρίαρχοι. Πιέσαμε από την αρχή, χάσαμε πάρα πολλές ευκαιρίες. Νομίζω ότι τα παιδιά προσπάθησαν πάρα πολύ. Και ψυχολογικά και αγωνιστικά πιστεύω ότι άξιζαν αυτό το αποτέλεσμα. Είναι πολύ νωρίς να μιλάμε, εμάς αυτό που μας γεμίζει χαρά, είναι πως βελτιώνονται μέσα από την καθημερινή προπόνηση», ανέφερε ο Πάντος και συνέχισε.

«Στόχος μας είναι να δημιουργήσουμε μια καλή ομάδα και παίκτες οι οποίοι και τεχνικά και τακτικά θα είναι έτοιμοι κάθε χρόνο ώστε να μπορέσουν να στελεχώσουν τα επόμενα τμήματα του Ολυμπιακού. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στα παιδιά, είμαστε ένα τιμ που δουλεύουμε πάρα πολύ επιμελώς, έχουμε φυσικά και τη βοήθεια, την υλική και την τεχνική από τον Ολυμπιακό και είμαστε πάρα πολύ χαρούμενοι που συνεργαζόμαστε με αυτά τα παιδιά».

http://olympiacos-blog.blogspot.com/2016/10/blog-post_1401.html
 
Top