Οι Κορασίδες της Ακαδημίας Μπάσκετ του Ολυμπιακού επιβληθήκαν άνετα με 68-38 του Προφήτη Ηλία στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Β’ ΕΣΚΑΝΑ.

Πραγματοποιώντας πολύ καλή εμφάνιση, οι Κορασίδες της Ακαδημίας Μπάσκετ του Ολυμπιακού επικράτησαν με το εντυπωσιακό 68-38 του Προφήτη Ηλία στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της. Mετά την εξίσου άνετη και εντυπωσιακή νίκη σε βάρος των Κυρίαρχων Παλαιάς Κοκκινιάς με 81-24 οι «ερυθρόλευκες» της Μάρθας Αργυρίου και του Γιώργο Παντελάκη πρόσθεσαν μια ακόμα εξαιρετική εμφάνιση στο ενεργητικό τους. Οι αγωνιστικές υποχρεώσεις των Κορασίδων στο πρωτάθλημα συνεχίζονται το επόμενο Σάββατο (5/11) με αντίπαλο τον Αετό Καλλιθέας στο ΣΕΦ.

Δεκάλεπτα: 22-05, 37-16, 61-25, 68-38

Ολυμπιακός (Αργυρίου, Παντελάκης): Πράππα, Σταμοπούλου, Τσιβουράκη, Λυκοπούλου, Ψαθάκη, Τζανόγλου, Ντούλα, Καλογρίδη, Πετρίδη.

Προφήτης Ηλίας (Πουλη, Δροσοτάκη): Γκίκα, Μουτεβελη, Χάνου, Παπακωνσταντίνου, Αναστασάκου-Δηινου, Κομνηνέλλη, Παπαδοπούλου, Παπαδάκη, Γκέρμπι, Ιορδάνογλου, Χειλαδάκη, Τζωρτζάκη

http://olympiacos-blog.blogspot.com/2016/10/blog-post_6415.html
 
Top