Μετά τις δύο σπουδαίες νίκες στην Ευρωλίγκα επί της Αρμάνι Μιλάνο και της Μπασκόνια, ο Ολυμπιακός στρέφει και πάλι την προσοχή του στην Basket League, αντιμετωπίζοντας σήμερα το απόγευμα (17:00, OS4) τον Κολοσσό στο ΣΕΦ για την 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Οι ερυθρόλευκοι οφείλουν να παραμείνουν το ίδιο σοβαροί και συγκεντρωμένοι στη δουλειά τους και να τελειώσουν... γρήγορα την αναμέτρηση με την ομάδα της Ρόδου, ώστε ο Γιάννης Σφαιρόπουλος να έχει το περιθώριο να ξεκουράσει κάποιους παίκτες του που έχουν επιβαρυνθεί από τα συνεχόμενα παιχνίδια.

Ο Έλληνας τεχνικός θα έχει όλους τους παίκτες του στη διάθεσή του και θέλει να τους δει να αντιμετωπίζουν το εν λόγω ματς, όπως θα έκαναν και στην Ευρωλίγκα. Εκείνοι από την πλευρά τους το γνωρίζουν πολύ καλά και το είδαν και κόντρα στην Δόξα Λευκάδας πως όλοι οι αντίπαλοί τους θα κάνουν ότι είναι δυνατό για να τους κερδίσουν.

Άλλωστε όλοι θέλουν να κερδίσουν τον Πρωταθλητή Ελλάδας και μία από τις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης.

Οι πρωταθλητές Ελλάδας έχουν βρει ρυθμό και μάλιστα αποδίδουν πολύ ωραίο μπάσκετ και ο Γιάννης Σφαιρόπουλος θέλει οι παίκτες του να αντιμετωπίσουν με σοβαρότητα την αναμέτρηση με τον Κολοσσό και να πετύχουν την 4η νίκη τους σε ισάριθμα παιχνίδια πρωταθλήματος.

http://olympiacos-blog.blogspot.com/2016/10/blog-post_1867.html
 
Top