Σ' αγώνα της 4ης ημέρας του Πρωταθλήματος Super League K-15 που διεξήχθη το μεσημέρι της Κυριακής στο Ρέντη ο Ολυμπιακός επικράτησε με 1-0 του Ατρόμητου Αθηνών και παρέμεινε στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Το παιχνίδι ήταν αγωνιστικός μονόλογος του Ολυμπιακού και το γκολ όμως που έδωσε τη νίκη και τους τρεις βαθμούς σημειώθηκε στο τελευταίο λεπτό της κανονικής διάρκειας (80') του αγώνα.

Ο Ολυμπιακός κέρδισε πέναλτι μόλις στο 6', από ανατροπή του Τόλιου από τον Ρουσόπουλο, αλλά ο Γούλας στην εκτέλεση δεν μπόρεσε να κερδίσει τον Σάλτα ο οποίος απέκρουσε! Στο 16' ο Ολυμπιακός είχε δοκάρι με τον Μούκα ενώ έως το 40' συνέχιζε να πιέζει χωρίς να μπορεί να πετύχει γκολ.

Στην επανάληψη και στο 43' ο Σουρλής μόνος του απέναντι στον τερματοφύλακα μέσα από την μικρή περιοχή σούταρε ψηλά πάνω από το οριζόντιο δοκάρι. Ο ίδιος παίκτης (Σουρλής) ήταν αυτός που στο 80' σημείωσε το μοναδικό γκολ του αγώνα όταν μετά από σουτ του Παπαδόπουλου ο Σάλτας απέκρουσε την μπάλα αλλά δεν μπόρεσε να την συγκρατήσει βρήκε στο δοκάρι και ο Σουρλής την έστειλε από κοντά στα δίχτυα.

Ο τεχνικός του Ολυμπιακού Νίκος Τοπολιάτης μετά από το τέλος του αγώνα δήλωσε: "Μπράβο στα παιδιά για την εμφάνιση και τη νίκη. Παίξαμε συνδυαστικό ωραίο ποδόσφαιρο και έπρεπε να έχουμε πετύχει περισσότερα γκολ. Κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι".

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Ηλιάδης, Τσάβος, Νικόλης, Τιμολέων, Ασλανίδης, Γουλάς, Καρακώστας (48' Παπαδόπουλος), Μούκα, Αρσενίδης (68' Τζανετής), Σουρλής (80+2 Πανιάς), Τόλιος.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Σάλτας, Ρουσόπουλος (64' Καρδάμης), Ρίζος, Τσουρουλάς, Γιαννακίδης, Σαμούρης, Μακρυγιαννάκης (57' Τουματάτος), Κουτσούκος (72' Πιετρής), Σανί, Πομώνης (41' Σελλήνας), Κωστόπουλος (77' Ανδριανόπουλος).

http://olympiacos-blog.blogspot.com/2016/10/15_30.html
 
Top