Ο Γιώργος Κορακάκης και στην συνέντευξη Τύπου εξέφρασε την... απογοήτευσή του για την ήττα από τον Ολυμπιακό και στάθηκε ξανά στη διαιτησία.

Ο τεχνικός του Ατρόμητου είπε:

Για τον αγώνα με Ολυμπιακό: «Είμαστε απογοητευμένοι από το αποτέλεσμα. Ο Ατρόμητος δημιούργησε και έχασε πολλές ευκαιρίες. Οι παίκτες μας τα έδωσαν όλα, άξιζαν κάτι παραπάνω, αλλά σε μια στιγμή αδράνειας χάσαμε και το ματς. Στο πρώτο μέρος δημιουργήσαμε ευκαιρίες που δεν κάναμε γκολ. Στο δεύτερο χάσαμε τη συγκέντρωσή μας από το γκολ που δεχθήκαμε. Πρέπει να συνεχίσουμε να σηκώσουμε το κεφάλι. Αν παίζει έτσι η ομάδα δεν πρέπει να φοβάται τίποτα».

Για το εάν ο Ατρόμητος έχει ήσυχη την συνείδησή του: «Έχουμε ήσυχη την συνείδησή μας. Κλείσαμε τους Μιλοβόγεβιτς και Μάρτινς και η πίεση αυτή δημιούργησε και τις ευκαιρίες. Δυστυχώς δεν καταφέραμε να σκοράρουμε».

Για την διαιτησία: «Ήταν ξεκάθαρες οι φάσεις. Μιλάω για το πέναλτι και για το γκολ».

Για το τι του αφήνει ο αγώνας: «Πρώτη φορά με βλέπετε τόσο στενοχωρημένο. Δεν αξίζαμε απλά την ισοπαλία, αλλά τη νίκη. Η ομάδα δεν φοβήθηκε, πίεσε τον Ολυμπιακό, ο οποίος δεν δημιούργησε ευκαιρίες. Εμείς χάσαμε τέσσερις-πέντε ξεκάθαρες ευκαιρίες».

Για το κατά πόσον θα επηρεάσει ψυχολογικά αυτή η ήττα: «Είμαστε όλοι ευχαριστημένοι, αλλά όταν έχεις κάνεις τόσα πράγματα και δεν παίρνεις τίποτα είναι κάτι που μας προβληματίζει».

http://olympiacos-blog.blogspot.com/2016/10/blog-post_1669.html
 
Top